Tek başına domine etti ve takımın galibiyet skoruna bir forvet olarak büyük katkı sağladı

Fenerbahçe, kadroda yer almayan oyuncular için herhangi bir  teklif almadı. Sonuç olarak, Max Meyer ve Steven Caulker’ın sözleşmeleri feshedildi. Lacivert Sarı da Philip Novak’ı sahaya sürmek istedi. Çek savunma oyuncusu için kimse kulübün kapısını çalmadı.

Yönetimin Novak ile görevden alınması için görüşmelere başladığını ve tecrübeli futbolcunun bu sezonki maaşının yanı sıra geçmiş borçlarıyla ilgili iddiaları betaverse nedeniyle temasa geçemediğini de belirtmek gerekiyor. Taraflar tekrar bir araya gelecek.

Novak 27 kez Fenerbahçe forması giydi, 3 gol ve 3 asist yaptı. Çek futbolcu bu kez 4 maçta forma giydi ancak Çin Süper Ligi’nde oynama şansı çok az.

EuroBasket 2022 için Çek Cumhuriyeti, İtalya, Gürcistan ve Almanya’nın takım kombinasyonlarının açıklanmasıyla sporseverler arasında heyecan yarattı. Bunun için NBA ve Euroleague yıldızlarına sahip birçok takım ortaya çıkacak. Buna Teknik Direktör Ergin Ataman liderliğindeki A Milli Takımımız da dahildir. Aslında yıldızlarla dolu bir kalite şampiyonu bizi bekliyor. Turnuva 1 Eylül’de başlıyor. Her takımın hazırlık betaverse giriş süresi kısaydı, ancak basketbol maçı iyi gitti ve şaşırtıcı sonuçlar elde etti.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu