Kanada’yı Ezip Geçen Filenin Sultanları Çeyrek Finalde

Kanada, FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası Grup F ikinci maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı‘na 3-0 yenildi. Filenin Sultanları Sırbistan’ı 3-0 yendikten sonra ilk seti 25-22, ikinci seti 26-24 kazandı. Son set 28-26’ydı.

FIVB Dünya Şampiyonası F Grubu ikinci maçında Kanada A Milli Kadın Voleybol Takımı’na 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmayı 25-22,26-24,28-26 ve 28-26’lık setlerle 3-0 kazanan “Filenin Sultanları“, çeyrek finale çıkmak için diğer grubundaki maçları bekledi.

Dominik Cumhuriyeti, milli takımı geçme olasılığı en yüksek ülkelerden biri olan Sırbistan’a 3-0 yenildi. 26-24-24, 25-20 ve 25-17’lik setler vardı. A Milli Kadın Voleybol Takımı, F Grubu’nda sadece iki maç kala çeyrek finale yükseldi.

Milli takım, kendi grubunda Kanada’ya karşı sette fark attı. Ancak Tayland, Dominik Cumhuriyeti ve Almanya’dan daha yüksek puan alarak çeyrek finale çıkmayı başardılar.

Milliler Kanada’ya Puan Vermedi

Lodz’da (Polonya) oynanan karşılaşmada her iki ülke de skor üretti ve milli takım ilk seti Eda Erdem Dündar, Ebrar Karakurt ve Hande Baladin’in sayılarıyla 25-22 kazandı.

İkinci setin ilk dakikalarında iki ülke arasındaki denge hâkim oldu. Ancak milli takım setin sonuna doğru 4 sayı (19-23) kaybetti. Bu da Ebrar Karkurt’un üst üste koyduğu sayılara ek olarak skoru 24-23’e getirdi. Milli takım son sayılarda hata yapmamasına rağmen ikinci seti 26-24 önde tamamladı.

Milli takım üçüncü sete de iyi başladı ve seti 28-26 kazandı. Hande Baladin ve Eda Erdem Dündar maçı 3-0 kazandı.

Milliler, F Grubu’ndaki üçüncü maçında 7 Ekim Cuma günü ABD ile karşılaşacak.

Milliler Almanya’yı Arkada Bıraktı

Almanya, FIVB Dünya Şampiyonası F 2 Grubu açılış maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı’na 3-0 mağlup oldu.

Lodz’daki (Polonya) maç milli takım için iyi bir başlangıç ​​olmadı. Maçın başında servisi karşılamakta zorlandılar. Milli takım, aralarındaki beş sayı farkın ardından ilk seti 25-21 kazandı. Bu da Saliha Şahin ve Hande Baladin’in etkili oyunu sayesinde oldu.

Milli takım ikinci maçta dört puan kaybetmesine rağmen, Eda Erdem Dudar, Cansu Özbay ve Zehra Güneş dört puan öndeydi. İkinci set 25-18 sona erdi.

Milli takım, maçın gerisinde kalmasına rağmen seti 25-21, maçı 3-0 kazandı.

Canlı Maç İzleme ve Oyun Oynama Heyecanı

Türkiye’de ve dünyanın diğer yerlerinde çeşitli TV kanallarında ki tüm canlı sporları sanal mecradaki bazı adresler aracılığıyla izleyebilirsiniz. Ülkemizde yüksek oranlı kupon yapıp çeşitli oyunlardan yararlanmak ve eğlence amaçlı kullanmak istiyorsanız bu adrese tıklayabilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu