Jorge Jesus’un Derbi İsteği! Jesus Beşiktaş Derbisinde Bir İlkin Peşinde!

Fenerbahçe’de Türkiye'deki ilk önemli maçını Beşiktaş'a karşı oynayacak olan Portekizli teknik adam, Kara Kartal'ı 13 yıl sonra deplasmanda mağlup eden ilk yabancı teknik adam olmayı hedefliyor.

Fenerbahçe’de Türkiye’deki ilk önemli maçını Beşiktaş’a karşı oynayacak olan Portekizli teknik adam, Kara Kartal’ı 13 yıl sonra deplasmanda mağlup eden ilk yabancı teknik adam olmayı hedefliyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, deplasmanda Beşiktaş’a karşı oynadığı ilk Türkiye derbisinde oynayacak ve bir ilki gerçekleştirmeye çalışacak. Jorge Jesus, takımı bu sezon Süper Lig şampiyonu yapmak niyetiyle yola çıktı. Sarı-Lacivertliler’in son Beşiktaş deplasmanı galibiyeti 3 Mayıs 2009’da Luis Aragones yönetimindeki 2-1’lik galibiyeti oldu. 7 Mayıs 2017’de Dick Advocaat Kara Kartal’ın sahasında 1-1 berabere kalmıştı.

 

Vodafone’da Tek Zafer

 

Kanarya, en son 2 Kasım 2014’te Beşiktaş’ı deplasmanda İsmail Kartal’ın önderliğinde Atatürk Olimpiyatları’nda 2-0 yenerek deplasmanda kazanırken, önceki 7 derbide 3 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde etmişti. Fenerbahçe, 5 Şubat 2017’de bu akşamki önemli maçın oynanacağı Vodafone Park’ta Türkiye Kupası’ndaki tek zaferini kazanırken, rakibine ilk mağlubiyetini yeni stadyumunda yaşatmıştı.

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ile ilgili tüm detayları bu site üzerinden takip ederek; canlı bahis sitelerine giriş yapıp güvenilir bir şekilde eğlenerek kazanmaya başlayabilirsiniz.

 

Ligde Kazanamadılar

 

Sarı-Lacivertliler ligde 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 6 derbi geride bıraktı. Bu arada 6 Şubat 2021’de Kadıköy’de Galatasaray’a 1-0 yenilen Fenerbahçe, oynadığı beş derbide iki galibiyet (Galatasaray’a karşı) ve üç beraberlik (Beşiktaş’a karşı) ile ayrıldı. Kanaryada Jesus 13 yıl sonra kazanan ilk yabancı olma hayalini kuruyor. Teknik direktör, Aragones’in ardından Kartal’ı rakip sahada yenil bir lig maçında Vodafone Park’taki ilk derbisinde Beşiktaş’ın bileğini bükmeyi umuyor.

 

Jorge Jesus Bunu Yapmalarını Yasakladı

 

Fenerbahçe’nin deplasmanda Beşiktaş’a karşı kullanacağı stratejiler artık belli oldu. Jorge Jesus, takımının bir deplasman takımı gibi değil, ev sahibi takım gibi oynamasını istedi ve takımına geri çekilmeyi resmen yasakladı. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş deplasmanından 3 puan almayı umuyor. Açılış düdüğünden bitiş düdüğüne kadar hücum oynayacaklar.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu