Çok iyi iki kalecimiz var

Emre Alim’in kaleye attığı sürprizden bahseden İsmail, “Çok iyi iki genç kalecimiz var. Amacımız rekabeti canlı tutmak. Ersin çok iyi bir kaleci ve onwin Emre’nin sezon öncesi dönemi çok iyiydi. Tek temennimiz Beşiktaş’a her türlü katkıyı sağlayabilmek.

‘Liderimiz geri döndü’

Başarılı teknik direktör Ghezzal ve Joseph hakkında konuşurken şunları söyledi: “Joseph… Liderimizin geri döndüğünü söyleyebilirim. Ghezzal konusunda biraz sabırlı olmamız gerekecek, şu anda 1 ila 3 haftalık bir gecikme var. “Takımın önümüzdeki hafta antrenmanlara devam edebileceğini düşünüyorum, ancak bunu söylemek için henüz çok erken.”

Uzun yıllar Galatasaray’da futbolcu ve teknik direktör olarak oynayan Necati Ateş, NTV’de yayınlanan “Kırılma Anı” programına onwin giriş konuk oldu. Galatasaray efsanesi, ‘Fenerbahçe’ye gol atmak nasıl bir duygu?’ sorusuna yanıt verdi.

Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olduğunu söyleyen Nekati Artes, “Fenerbahçe’ye atılan goller daha değerli ve kıymetli hale geldi. Başarılarıma baktığımda çoğunun Fenerbahçe var. Kaldırdığımız kupa Kadıköy’de Fenerbahçe var. … Türkiye’de çok büyük iki kulüpten bahsediyoruz, bence Türkiye’nin açık ara  en büyüğü Galatasaray” dedi. “Söylemek.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu