Bursa’da Yenildi

Bursa temsilcisi bu sonuçla 4/4 puan aldı. Anadolu Efes  ligdeki ilk yenilgisini aldı. Karşılaşmaya Clemmons ve Onuralp Bitim’in sayılarıyla başlayan ve 2. dakikada durumu 5-2’ye getiren

Frutti Extra Bursaspor, Anadolu Efes, Clyburn ve Erten Gaz’ın üçlüğü ile karşılık verdi ve eşitlik sağlandı. 5. dakika (10-10). Zorlu bir savunma ve maçı domine etmek için mücadele eden bir son çeyrek oynayan Bursa temsilcisi, ilk seti 20-19 tamamladı.

İkinci çeyreğe  Egehan Arna ve Zizic’in üst üste ataklar ile girmesiyle başlayan Anadolu Efes, 12. dakikada durumu lehine çevirdi: 20-24. 1xbet mobil

Maçın temposunun arttığı ikinci çeyrekte konuk ekip en çok Clyburn’e sayı getirdi ve soyunma odasına 45-42’lik skorla gitti.

Anadolu Efes üçüncü çeyreğin başında kontrollü bir oyun sergiledi; M’Baye, Clyburn ve Buğrahan Tuncer 24 sayı kaydetti. Farkı 7 (51-58) dakikaya çıkarmayı başardı. O andan itibaren halkın yoğun desteğiyle sahada enerjisini artıran Frutti Extra Bursaspor; 26. dakikada Clemmons, Needham ve Onuralp Bitim 12:0 galibiyetle durumu lehlerine çevirmeyi başardı: 63:58. Kalan dakikalarda Clemmons’ın ilave katkısıyla  skor üretmeye devam eden ev sahibi ekip, son periyoda 72-67 önde girdi.

Son çeyreğe hızlı başlayan Bursa temsilcisi, dışarıdan Onuralp Bitimi ve Needham’ı, boyalı alandan ise 35 yaşındaki Ahmet Düverioğlu’nu kullandı. dakikada farkı çift hanelere getirdi (83-71). Öne Micic, Zizic ve Beaubois ile yanıt veren Anadolu Efes, galibiyeti 11-0’lık seriyle tamamladı. 38. dakikada Anadolu Efes farkı 1’e indirdi: 83-82.  Frutti Extra Bursaspor, son 1 dakikada Clemmons’ın üçlüğü ve Onuralp Bitimi’nin smacı ile kritik vuruşlar yaptı ve 47 saniyede 88-82’ye ulaştı. Başantrenör Ergin Ataman’ın verdiği aranın ardından  Beaubois’in sayılarıyla sahaya dönen Anadolu Efes, umutlu hale gelerek son 20 saniyede farkı ikiye indirdi. 10 saniye ile hücum fırsatı bulan Anadolu Efes bu fırsatı değerlendiremedi ve Frutti Extra Bursaspor arenayı 88-86 kazandı.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu