Sporun ve sporcunun dostu Konyaaltı Belediyesi

Antalya Ultramaraton 24-25 Aralık Konyaaltı Belediyesi’nin geçen yıl ilkini düzenlediği, Konyaaltı Belediyesi’nin ikinci Antalya Ultramaraton’u 24-25 Aralık Beş farklı parkurda yarışmacıların ölçülerini alacağı maratona 27 farklı ülkeden yaklaşık 2 bin sporcu bekleniyor. Konyaaltı Belediyesi, “Dünyanın en güzel şehrini koşarken keşfetmeye hazır mısınız?” sloganıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Konyaaltı Belediyesi Antalya Ultramaraton’u için yerli ve yabancı yüzlerce sporcuyu Antalya’da buluşturuyor. Beş farklı rota, 5 kilometre (5 km), 12 kilometre (12 kilometre), 31 kilometre (31 kilometre), 57 kilometre (57 kilometre), 85 kilometre (85 kilometre), Antalya’nın eşsiz güzellikleri yol bulacak.

5 km Konyaaltı Pisti, 12 km Deniz Pisti, 31 km Toros Pisti ve 57 ve 85 km Antalya Ultra Parkuru olmak üzere 4 Buluşma noktasından oluşan Konyaaltı Belediyesi Antalya Ultra Maratonu’nda sporseverler dünyaca ünlü Konyaaltı’nda buluşuyor. Konyaaltı Sahili’nden başlayıp maviden beyaza uzanan 31, 57 ve 85 km uzunluğundaki Antalya Ultra parkurlarının yanı sıra sporu ve koşuyu sevdirmek için 5 km ve 12 km gibi kısa parkurlar da bulunuyor. Öte yandan maratona çocuklar da katılabilir. Çocuklar 500 metre koşar. 24-25 Aralık maratonu ile ilgilenenlerin adresinden kayıt yaptırması gerektiği bildirildi. 1xbet

Semih Esen’den spor turizmine vurgu Başkan Esen, “Konyaaltı Belediyesi’nin Antalya Ultramaraton’u ile farklı ülkelerden gelen sporcular Antalya’nın doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı buluyor. Turizmin çeşitlenmesi adına bu tür etkinlikleri önemli görüyoruz. Türkiye’de ve Dünya’da adını duyuracak bir yarışmayı bu yıl ikinci kez düzenleyeceğiz ve ilerleyen yıllarda da devam ettireceğiz.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu