Sayıya ulaşan veya 10 dakika sonunda avantajı olan takım oyunu kazanır

Oyunun sonunda iki takım berabere kalırsa, savaş uzatmaya gider. Uzatmada 2 puan alan takım da oyunu kazanır. Dünyanın en iyi amatör sokak basketbolcularının mücadele edeceği Red Bull Half, diğer 3×3 müsabakalardan çok farklı. Oyuna giren takım sadece maçı kazanmakla kalmadı, oyun sonunda en yüksek toplam puanı alan takım olmak için de çok çalıştı. Böylece bir takım en fazla oyunu kazanmadan bir sonraki tura geçebilir.

Galatasaray’ın gözü 11 Haziran cumhurbaşkanlığı seçimlerine dikilirken, yeni yönetimin teknik direktör Domenech Torrent ile çalışmaya devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

TuttoMercato’ya göre, Igor Tudor, cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra koçluk görevi için Verona ile sözleşmesini fesheden ilk adaylardan biriydi.

44 yaşındaki Tudor, Şubat-Aralık 2017 arasında Galatasaray’ı çalıştırdı ve kötü bir sonucun ardından yollarını ayırdı.

Dezelby ve Mancini de listede

Bunlar arasında Shakhtar Donetsk’ten ayrılan Roberto De Zelbi ve şu anda İtalyan milli takımının teknik direktörlüğünü yapan ve Galatasaray için çalışan Roberto Mancini de bulunuyor.

Paris Saint-Germain, Mancini’yi istiyor

Fransız basınına göre, Pochettino ile yollarını ayırmayı planlayan Paris Saint-Germain, İtalyan milli takımının son periyodunda başarısız olan Mancini’yi takıma sahabet kazandırmak istiyor.

Ekonomik kriz yaşayan ve başkanlığını Murat Cavcav’dan devralan Gençlerbirliği’nin başındaki Niyazi Akdaş, bir sezonda kulübe büyük katkı sağladı ve doğru bir planlamayla Başkent’i ligde tutmayı başardı. Tecrübeli futbolcu, Türkiye’den zengin Tbol’un çınarlarından Rossoneri, bu hafta sonu yapılacak olağan toplantıda yeniden aday olmaya karar verdi.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu