Başında gittiği Benfica’da Darwin Nunes’in (26 gol) gölgesinde kaldı ve oynadığı

23 maçta altı gol kaydetti. Benfica’nın da Portekiz ile sözleşmesi 2026’da sona erecek olan Ukraynalıyı işe almakla ilgilendiği bildiriliyor. Yönetim, menajerin teknik direktör Valerian Ismail’e teklifini aktarırken, Fransız teknik direktörün raporuna göre Yaremchuk için bir yol haritası çizilecek. Yaremchuk, önceki gece 3-1’lik galibiyette İskoçya’ya karşı Dünya Kupası elemelerinde takımın ikinci golünü attı.

Bordeaux-Marville’de kilit oyuncuları ve yeni transferleri elde tutmak için çok çalıştılar. Bu futbolcuların başında Djaniny Semedo geliyor. Son dönemimin başında Arap Yarımadası’ndan ciddi teklifler alan Yeşil Burunlu forvet o dönemde gitmek bile istedi ama izin verilmedi. Tecrübeli oyuncuyla bire bir görüşen Antrenör Abdullah Avcı, “Planımın büyük bir parçasısınız. 6 ay ergonomik hale getirdik. Bir tane daha kaybedemem” diyerek öğrencilerini ikna etti. Yeni bir isimle 6 ay. “Giannini’nin adı da başlıktan sonra Arap kulübü tarafından anıldı. Al Hilal ile birlikte Sharjah’ın 31 yaşındaki saldırganı hareket ettirmek istediği açıklandı.

Olmazsa sat

Storm’un hedefi, 1 yıllık sözleşmesi bulunan Django ile çalışmaya devam etmek. Abdullah Avcı, yıldızın kadroda kalmasını kesinlikle isterken, madridbet yeni bir sözleşme teklif etti. Deneyimli koçlar, yıldız oyuncuları ikna etmekten kişisel olarak sorumludur. Umarım Djaniny Cephesi yeni sözleşmeye yanıt verir. Yenileme yapılmaması durumunda ise sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldığı için başarılı futbolcunun teklifi değerlendirilecek.

6 milyon euro bağışladılar

Sharjah kulübü kısa süre önce Djaniny için 6 milyon € feda etti. 31 yaşındaki teknik direktörün de benzer rakamlar getirebileceği anlaşılırken, satış ihtimalinin düşük olması durumunda Trabzonspor’un satış durumunda 8 milyon avronun altındaki bir teklifi onaylaması beklenmiyor.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu