UEFA Bu Haftaki Şampiyonlar Ligi Maçlarında Cüneyt Çakır’a Göre Verdi

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 2. Haftasında B grubunda Milan ve Atletico Madrid’in İtalya’da karşı karşıya geleceği müsabakada görevlendirildi.  Bu müsabakada düdük çalacak olan Cüneyt Çakır. San Siro Stadyumu’nda saat 22.00 da oynanacak mücadelede görev alacak. Şampiyonlar Ligi’nde görev alacak olan Cüneyt Çakır’ın Milan ve Atletico Madrid arasındaki maçta yardımcılıklarını Tarık Ongun ve Bahattin Duran yapacak. Maçın 4. hakemi olarak Arda Kardeşler görev yapacak. Abdülkadir Bitigen ise bu Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının VAR hakemi olacak. Bir diğer hakemimiz Mete Kalkavan ise bu karşılaşmanın AVAR hakemi olarak görevlendirildi. Milyoner Giriş  

12 Sezondur Üst Üste Görev Alıyor

Yurt dışında görev alarak ülkemizi gururlandıran FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, bugüne kadar pek çok önemli Şampiyonlar Ligi mücadelesinde görev aldı. Şampiyonlar Ligi mücadelelerinde görev aldığı maçlarda başarılı bir performans gösteren Cüneyt Çakır, aralıksız bir şekilde 12 sezondur Şampiyonlar Ligi’nde görev almayı sürdürüyor. 

Ülkemizde FIFA kokartlı Hakemler arasında yer alan Cüneyt Çakır, üst üste tam 12 sezondur UEFA Şampiyonlar Ligi’nde düdük çalıyor. Milan Atletico Madrid mücadelesi ile 53. kez Şampiyonlar Ligi’nde düdük çalacak olan Cüneyt Çakır, oldukça önemli bir maçta görev yapacak. Bugüne kadar Cüneyt Çakır Şampiyonlar Ligi’nde 6 defa yarı final maçı yönetti. Ayrıca Cüneyt Çakır 2015 yılında Berlin’de oynanılan Şampiyonlar Ligi finalinin hakemi olarak düdük çalmıştı. 

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu