Sarı-Kırmızılı yönetimi bir sonraki adımda bu oyuncu ve kulüplerle masaya oturabilir

Bu hafta ve gelecek hafta Avusturya kampına iki orta saha takviyesi yapılacak.

Yerel Gençlik Spor İdaresi ve  Oran Tanıtım Ajansı’nın desteğiyle e-spor eğitimi projesi tamamlandı.

Altı aylık bu proje kapsamında 1680 kişiye veli, sporcu, antrenör ve TV sunucuları için eğitim verildi. Proje sonunda düzenlenen turnuvalarda turnuvaya katılan oyunculara kupa ve madalya verildi.

Ödül törenine, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri Dairesi Başkanı Tarık Karkınçam, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Oran kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Güvenli Kilci, antrenörler ve sporcular katıldı.

Türkiye’de daha ilkin Karabükspor ve Galatasaray ‘da teknik direktörlük görevi meydana getiren, son olarak geçtiğimiz sürem Serie A ekibi Hellas Verona’yı çalıştıran 44 yaşındaki casinopokerbeta Hırvat çalıştırıcı Igor Tudor’un yeni ekibi belli oldu. Marsilya ile anlaşan Hırvat hocanın ilk transferi Trabzonspor ‘dan olacak.

VERONA’YA VEDA ETMİŞTİ

Süper Lig ‘de 2016-2017 yılları aralığında Karabükspor ve Galatasaray’da vazife alan, Türkiye kariyerinden sonrasında Udinese, Hajduk Split ve son olarak Hellas Verona’yı çalıştıran Igor Tudor geçtiğimiz ay kulübünden ayrılmıştı

BÜYÜKLERE KÖK SÖKTÜRDÜ

Igor Tudor yönetimindeki Hellas Verona, Milan’a yenilse de ligin öteki büyüklerine karşı mühim sonuçlar elde etti. Roma’yı 3-2, Lazio’yu 4-1, Juventus’u ise 2-1 yenik etti. Deplasmanda Önder Napoli ile  1-1 berabere kaldılar.

TUDOR ve MARCILIA arasındaki sözleşme

Fransa Ligue 1’de sezonu beşinci sırada tamamlayan Marsilya, yeni bir teknik direktör bulmak için Arjantinli teknik direktör Jorge Sampaoli’den ayrıldı. Fransız temsilcisi Igor Tudor ile sözleşme imzaladı.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu