Resmi açıklamayla imzalanacak

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Aikurt Dev, ardından Benfica’nın teknik direktörü Jorge Jesus gibi.

Antalya Spor Başkan Danışmanı Ferda Ramanlı ve stajyerler Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Planlama Daire Başkanlığı Koordinatörü Erdem Erdal tarafından düzenlenen çalıştaya, antrenman yapmak, bilgilerini güncellemek ve bilgilerine katkıda bulunmak isteyen 24 sporcu katıldı.

Alanında uzman kişilerin katılımı

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Geliştirme Direktörü Teknik Koordinatör Dr. Erden Or tam da bunu yaptı. Seminerin ilk konuşmacısı Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar oldu. Uçar, ‘çalışan mühendisliği’ ile ilgili düşüncelerini paylaşıyor. Antrenör Engin Yanova da “Almanya’da İzcilik Sistemi” başlıklı sunumuyla deneyimlerini paylaştı. Son olarak Antrenör Nurettin Yılmaz, görüşlerini “Pas Stratejisi” başlıklı sunumuyla katılımcılarla paylaştı.

Nuri Şahin de çalıştay düzenledi

“İzci Ustası Çalıştayı” etkinliğinin ikinci gününde de 3 konuşmacı vardı. Seminerin ikinci oturumunun ilk konuşmacıları, scouting şirketi Double Pass’ten Rembert Vromant ve Stig Meylemans, son konuşmacı ise FT Antalyaspor Futbol Menajeri Nuri Şahin oldu. Shaheen, Antalyasport’taki vizyonu ve gelecek planlarından bahsederken izcilikle ilgili düşüncelerini de paylaştı. Çalıştayın son gününün ev sahibi Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Geliştirme Ajansı Teknik Koordinatörü Dr. Erden Or oldu. Önümüzdeki günlerde de adiosbet farklı alanlarda, alanında uzman kişiler tarafından online veya yüz yüze çalıştaylar düzenlenmeye devam edecek.

Yukatel Kayserispor’un Hikmet Karaman süreci sona erdi. Sarı-kırmızılı ekip ile Türkiye Kupası finaline başarıyla ulaşan tecrübeli teknik adamın dün itibarıyla sözleşmesi sona ermişti.

Karaman ve öğrencileri 47 puanla ligde 14. sırada bulunuyor ve Türkiye Kupası finalinde Demir Grup Sivaspol’e 3-2 yenildiler. Kayseri ekibinden yapılan açıklamada yolun Karaman’dan ayrıldığı duyuruldu.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu