Haberin detayları Beşiktaş’ın Daniel Amarti’nin menajeri ile görüşerek kendisine

2 milyon euroluk maaş teklif etmeye hazırlandığını iddia etti.

27 yaşındaki oyuncu, 2016 yılında Leicester City’ye katıldı ve ayrıca Gana formasıyla 41 maça çıktı. Amarti, son bir saatimde 39 Premier Lig maçına çıktı ve 1 gol kaydetti.

Avusturya’da yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, Macar futbolcu Mole Fervar ile hazırlık maçı oynayacak. Daha önce 6 Temmuz Çarşamba (yarın) yapılması planlanan maç, Sarı-Lacivertli ekibin plan değişikliği nedeniyle bugüne ertelendi. Kulüp, bilet alan taraftarların biletlerinin hala geçerli olduğunu ve maça gelemeyen taraftarlara biletleri iade edeceğini söyledi. Avusturya’daki ilk maçında seyirci önünde Partizan’ı 1-0 mağlup eden Kanarya, taraftarlarının da desteğiyle Mole Peerbar’ı exxenbet mağlup ederek morallerini yükseltmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe-Mol Fehervar maçı ne zaman? Fenerbahçe-Mol Fehervar hazırlık maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Mol Fehervar arasında Mercury Arena’da oynanacak  hazırlık maçı bugün Moskova saatiyle 19.30’da başlıyor. Haberde S Sport ve S Sport Plus’tan 90 dakikalık bir canlı yayın yer alacak.

3 galibiyet 1 beraberlik

Fenerbahçe, İstanbul’da Avusturya’nın önünde üç hazırlık maçı oynadı ve Kuzey Makedonya şampiyonu Shkoupi’ye karşı ilk maçında 2-2 berabere kaldı. Arnavut Ligi şampiyonu Tiran’ı rövanşta 4-0 yenen Sarı Racibertiler, üçüncü ayakta Katarlı Al Shamal’ı 4-2 mağlup etti. Yeni dönemin ikinci turuna hazırlanmak için Avusturya’ya hareket eden Kanarya, buradaki ilk maçında Partizan’ı 1-0 mağlup etti.

Yaralılardan müjde

Fenerbahçe’nin yeni sezon hazırlıkları sakatlıkla başladı. Serdar Aziz, Crespo ve Tisserand, acılarından dolayı Graz toplama kampına götürülmedi. Bu arada Mert Hakan Yandaş, toplama kampında yaralanarak İstanbul’a döndü.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu