Geniş bir yer işgal etmiyordu Denizi çok önemsiyoruz dedi

Denizli’deki yarışmaya katılan Burak Uygar, “Ortam güzel ve ilk defa burada yarışıyorum. Seyir basamakları değişkendi ve kuyudan yeni çıktık. Bisikletler de çok rüzgarlıydı ama denedik. Koşuda rakiplerimi de yendim.”

Ordu Büyükşehir Belediyesi  Selinay Tuğçe Kır, “Organizasyon güzeldi. Dalgalar ve rüzgar pistte ufak tefek eksilerdi. Sadece güzeldi. Pist düz ve oldukça iyiydi. . Ordu için yarışıyorum, benim için fazla iyiydi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, öğretmenlere, antrenörlere ve emeği geçen herkese teşekkürler.”

Protokol üyeleri, etapları tamamlayanlara kupalarını takdim etti.

Avusturya’da yeni sezon hazırlıklarına devam ederken Trabzonspor, Torino ile karşı karşıya geldi. Hazırlık maçında Serie A’dan. Ivan Yurich ekibine zafer getiren gol; Nemanja Radonich (2) ve Demba Seka’dan geliyor.

Cassimpaşa’yı geçen Trabzonspor milli sol beki Eren Elmalı, Sasa Rukić’in müdahalesiyle sakatlanarak 30. dakikada Stefano Densville’in betxslot yerine oyuna girdi.

Slovenya’da çıktığı ilk maçın ardından MTK Budapeşte’yi 2-1 mağlup eden ve Slovakya ile 2-2 berabere kalan Storm, burada oynanan hazırlık maçında Avusturya ilk maçına mağlubiyetle başladı. Abdullah Avchi liderliğindeki Karadeniz ekibi, 25 Temmuz Pazartesi günü bir diğer Boots takımı Empoli ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe, yeni döneme devam ederken Kim Min-jae’nin transferine hazırlanıyor. Serie A takımlarından Napoli ile anlaşan Koreli defans oyuncusunun çıkış saati belli oldu.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu