Burdur etabını tamamladık

Ligin başına kadar daha da hazır olacağız” dedi. Denizlispor , 31 Temmuz Pazar günü İzmir’de Göztepe ile hazırlık maçı oynayacak. Ege ekibi 3 Ağustos Çarşamba günü Fethiyespor ve 6 Ağustos Cumartesi günü Nazilli Belediyespor ile Denizli’de hususi maçta karşı karşıya gelecek.

Durasıllı Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Stadı’nda gerçekleşen festivalde, desibel, güzellik, ticari güzellik yarışmaları, DJ performansı ve sponsor tanıtımları yapılarak hususi kaplamalı modifiyeli araçların renkleri, motor kuvvetleri, revize ses sistemleri şeklinde özellikleri düzenlenen şovlarla meraklılarına tanıtıldı.

Türkiye’nin modifiye alanındaki meşhur adları, Tanju Akdoğan, Cüneyt Durkut, Okan Çekiç, Özden Soydaş, meşhur DJ Janti, Sponzi, Dora ve Ümit Ziyan, Salihli’de modifiye vasıta tutkunları ile buluşarak festivale renk kattı.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen festivali ziyaret eden Salihli Belediye Başkanı Parlak zeka Kayda, araçların sergilendiği stantları betunlim gezerek modifiyeli araçlar hakkında bilgiler aldı. Başkan Kayda, “Modifiye oldukca değişik bir kültür ve görüyorum ki sizler için artık bir yaşam seçimi haline gelmiş. Salihli Belediyesi olarak kültürel etkinliklere daima destek oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. Belediyemiz ve Cadde Salihli işbirliğinde düzenlediğimiz festival, modifiyeli vasıta tutkunu gençlerimize keyifli yedi gün sonu yaşattı. Katılan herkese teşekkür eder, seneye daha  büyük bir organizasyonda görüşmek dileğiyle.

Konuşmanın ardından 4. Modifiye Salihla Festivali’ne katkılarından dolayı Başkan Parlak Akıl Kaida’ya fuara katılan firmalar adına teşekkür belgesi takdim edildi.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu