Avcı, oyun formasyonlarına dokunuşlar meydana getirecek

Spor Toto Süper Lig ‘de 38 yıl aradan sonrasında Abdullah Avcı ile beraber şampiyonluk luğu yaşayan Karadeniz ekibi, önümüzdeki sezonda şampiyonluğun en kuvvetli adaylarından biri olmak için kadro yapılanmasını sürdürüyor. Bordo mavililer Larsen, Doğukan Haspolat ve Eren Elmalı, Ace takımı Nwakaeme’den ayrıldıktan sonra takıma katıldı. Avcı’nın talepleri doğrultusunda  yönetim güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Önümüzdeki sezon Avrupa’da karşı karşıya gelecek olan Karadeniz ekibi, Türkiye Girat Kupası’nın yanı sıra Spototto Süper Ligi’nde de aktif bir takım kurmayı hedefliyor. Avcı’nın hedeflerinden biri de yeni sezona bir öncekinden farklı bir oyun anlayışıyla girmek. Savunmalarının güvenliğine öncelik verirken saldırı eylemlerini daha hızlı gerçekleştirebilen ekipler oluşturun. Takımda kalacak genç oyuncularla birlikte dayanıklılığını artırmaya ve takımı hızlandırmaya çalışıyor.

Erkek basketbol takımı, yarın 2023 FIBA Dünya Kupası eleme ilk ayağının son maçında İngiltere ile karşılaşacak. Maç öncesinde başarılı oyuncu Sadık Komutanlığı Kabaca, İhlas Haber Ajansı’na (İHA) açıklama yaptı. İngiltere ile oynanan maçı değerlendiren Kabaka, şunları söyledi: “Sezon sonunda oyuncular hemen antrenmanlara başladı. Zamanı gelince hemen katıldım. Şimdiye kadar her şey yolunda gitti. Hazır. İngiltere basketbolda yükselen bir güç merkezidir. İlk maçımızda onu İstanbul’da yendik. Galip geleceğimizi ve rulobet İngiltere’ye döneceğimizi düşünüyorum” dedi.

21 yaşındaki oyuncu, milli takıma çağrılmanın nasıl bir his olduğu sorulduğunda, “Bu çok gurur verici bir durum. Milli takım formasını iki kez giydi. 3 olacak Kendi adıma çok mutluyum.”

Galatasaray formasıyla başarılı görüntüsünü ve taraftarların ilgisini hatırlatan genç oyuncu, şunları söyledi: Benim zamanımda inişler çıkışlar yaşadım.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu