Evolutionman Serum Şampuan Nasıl Satın Alınır?

Ürün satın almanın birbirinden farklı yolları bulunmaktadır. İsterseniz gerçek mağazalar evolutionmanarasında dolaşabilir ve karar verebilirsiniz. Ancak bu yöntemde fazla zaman harcayabilir ve yorulabilirsiniz. İsterseniz oturduğunuz yerden tek tıkla internete bağlanabilir ve alış veriş siteleri arasında kolaylıkla dolaşabilirsiniz. Seçtiğiniz ve beğendiğiniz bir adresten rahatlıkla sipariş verebilirsiniz. Akıllı telefon, bilgisayar ve ya tabletlerinizden kısa süre içinde vereceğiniz siparişiniz kargo şirketi yardımı ile kapınıza kadar ulaştırılmaktadır. Resmi satış sitemizde de işlemler oldukça pratik bir şekilde ilerlemekte ve hızlı teslimat ile tamamlanabilmektedir.

Hızlı Teslimat

İnternet alış verişleri kargo firmasının ürün paketini teslim etmesi ile tamamlanmaktadır. Sitede gördüğünüz görselin gerçek ürün olarak elinize ulaşması önemli bir ayrıntıdır. Bu nedenle kargo şirketlerinin kaliteli hizmet vermesi gerekmektedir. Sitemizin sipariş formu sayfasından dilediğiniz kargo şirketini seçtiğinizde siparişiniz en geç iki iş günü sonunda ayağınıza kadar gelmiş olur. MNG Kargo, Aras kargo ve ya PTT Kargo ile taşınan paketiniz sorunsuzca teslim edilir.

Nasıl Ödeme Yapılır?

Sanal dünyanın alış veriş yöntemlerini kolaylıkla kullanabildiğimiz gibi ödeme kanallarını da aynı pratiklikte kullanabiliriz. Satın almaya karar verdiğiniz ürün için belirlenen fiyatlar ne ise internet bankacılığını kullanarak yine oturduğunuz yerden ödemenizi havale ve ya EFT ile yapabilirsiniz. Bu şekilde ödemeyi düşünmeyenler için ise kapıda ödeme yöntemi mevcuttur. Teslimat anında kargo çalışanı yardımı ile kapıda satın alımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

İçerik Ve Kullanım Bilgisi

Ürün tamamen bitkisel içeriklidir. Amla bitkisi kullanılan üründe vitamin C, vitamin A, proteinler, antioksidanlar bulunmaktadır. Haftada bir kez parmak uçlarınızla saç diplerinize masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Sonrasında bir saat bekletebilirsiniz. Kimyasal içerikleri bulunmayan bir şampuan ile yıkayabilirsiniz.

Fiyat Listesi

1 adet ürün evolutionman sadece 209 tl + 10 tl evolutionma kargo ücreti, 2 adet 399 tl +
evolutionman sipariş ücretsiz kargo, 3 adet evolutionma 579 tl + ücretsiz kargo, 4 adet evolutionma ise 739 tl + ücretsiz kargo olarak değerli kullanıcılarımıza ulaştırılmaktadır. Sipariş formunuzda talep ettiğiniz ürün miktarını belirtmeyi unutmayınız. Keyifli alış verişler dileriz.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu