Yarın başlayacak ve 6 Eylül’de sona erecek

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, UEFA’da kendisine verilen cezanın ardından TRT Spor’a açıklamalarda bulundu. Orange-Navy Blues’tan UEFA Avrupa Konuşma Ligi 2. UEFA, ön eleme turunun ilk maçı olan İstanbul’da oynanan Maccabinetania maçında “hayalet antrenör”ün durumuyla ilgili aldığı kararın ardından Bellozolu’nun UEFA müsabakalarında baş antrenör olarak grandbetting herhangi bir faaliyetten men edildiğini duyurdu. Emre Belözoğlu penaltıyla ilgili şunları söyledi: “UEFA’dan aldığım penaltı şu anki penaltı gibi bir anlayış yarattı. Bu doğru değil.”

“Anlayış inşa edilir”

“4 hafta önce verilen karar bugün gündeme geldi Aslında 4 haftadır kulübedeyim, bu ülkede yalanların yalan olduğunu hayatım boyunca kanıtladım. Bu cezanın modası geçti, zaten aldım. Artık kabine giremeyeceğimi hissettim. Ceza dört hafta önce düştü. Kulübede 4 maç oynadım” dedi.

Turuncu – Lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi grup aşaması elemelerinde Hearts, Rigas ve Fiorentina ile eşleştirildi.

Fenerbahçe’nin uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Maxi Gomez’in Trabzonspor’da ani bir şekilde görevden alınması büyük yankı uyandırırken, transferin arkasında FANATİK vardı. Eylem grandbetting giriş böyle gerçekleşti: Hükümet, Cornelius’un bölünmeyi düşündükten sonra nihai kararını açıkladığı Pazartesi günü harekete geçti. Düğmeye Maxi Gomez dahil 3 oyuncu bastı. Pazartesi günü Valencia’ya Marc Bartra’nın transferini de müzakere eden İspanyol bir işadamının durumu soruldu. İspanyol oyuncu 5 milyon euro bonservis bedeli talep etti.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu