Vitor Pereira: En Az 5 Gol Atabilirdik

Fenerbahçe’de görev almakta olan Portekizli teknik direktör Pereira, Hatayspor ile oynadıkları maç ile ilgili değerlendirmeler yaptı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Hatayspor’la gerçekleştirdikleri maçta 2-1 mağlup ettikleri takımın ardından yayıncı kuruluşa röportajda bulundu. Milyoner

İşte Vitor Pereira’nın yayıncılara açıklamada bulunduğu sözler:

“Rakibimizi güzel analiz ettik. Güçlü bir ekibimiz vardı ve oyuncularımın her biri fantastik bir performans ile oynadı. Daha fazla gol atabilmemiz için pek çok pozisyonumuz vardı ve bunu değerlendirememek gerçekten üzücü. Oyun içinde performans düşüklüğü yaşadık. 3-4 ve hatta 5 atabileceğimiz kadar çok pozisyona sahip olduğumuz bir maçtı. Böyle başarılı oyuncularla dolu olan bir kadroya sahip olduğum için gerçekten büyük gurur duyuyorum. Sadece daha fazla gol atamamak bizi üzdü.”

Yediğimiz Gol Birazcık Şanssızlık

Süper Lig’in 7. haftasında oynanan deplasmanda Atakaş Hatayspor’u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe’nin teknik direktörü Vitor Pereira, oyuncularının sergilemiş olduğu performanstan büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Pereira, Yeni Hatay Stadyumu’ndaki karşılaşmanın sonrasında basın toplantısında başarılı bir oyun çıkarttıklarını dile getirdi.

Defansif anlamında organize ve baskılı olduklarını, maç esnasında da oldukça çok fazla pozisyon ortaya çıkarttıklarını ifade eden Pereira, “Defansta gerçekten oldukça istikrarlı bir duruş ortaya koyduk. Yediğimiz gol bizim için hem şanssızlık hemde üzücü bir durumdu. birazcık şanssızlıktı, üzücüydü. Çok pozisyon ürettik ancak bunları değerlendiremedik. Eğer üretmiş olduğumuz pozisyonları iyi bir şekilde değerlendirmiş olsaydık maçın son bölümünde sıkıntıya düşmezdik.” şeklinde ifadede bulundu.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu