Sturm Graz yarışının ilk 11’inde başlayan sarı-kırmızılı sporcular günü enerji toplarken

Diğer koşucular ise ısınma hareketleriyle antrenmana  başladı. Antrenmanlarına teknik direktör Okan Brook yönetiminde devam eden Galatasaray, topu 5-2 yakalayıp pas geçti, ikinci grup Jokerler ile dar alanda düzenli olarak oynadı. Akşam düzenlenen ikinci eğitimde ise istikrar ve seferberlik için çaba sarf edildi.

Galatasaray,  yarın Avusturya’da çift antrenmanla antrenmana devam edecek.

Yumit Bojok için görüştüğü Galatasaray Teknik Direktörü Olivier Dabott, Ayanspor’a açıklamalarda bulundu.

“Sorun değil.” dedi Dabo. Galatasaray’la çıkmıyorum. Kim bilir sorun şu ki Türk basını bana ya da Yumit’e ulaşmadan saçma sapan şeyler yazmayı ya da benimle konuşmayı tercih ediyor. Hepsi bu.” Yumit’in geleceği sorulduğunda yönetici, “Youmit çalışmaya devam etmeli. Doğru projeye odaklanıyoruz! Fransa’da kalma şansı ve başka bir takıma gitme şansı. Görmek ve beklemek zorundayız.”

Erden Timur’la Milano’da tanışıp karşılaşmadığı sorulduğunda Olivier Davo, “Hayır, hiç Milano’ya gitmedim” cevabını verdi. Şampiyonluk ekibi Hull City’ye karşı, bir maçta iki takım. Golü atan winchesterbet Serdar Dursun, maç sonrası duygularını dile getirdi.

Sarı-Lacivert uygulamasının internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Serdar Dursun, Fenerbahçe TV’ye verdiği röportajda Hull City’yi galibiyetten dolayı övdü ve şunları söyledi: “İyi bir hazırlık maçıydı. Hull City de ligde önemli bir takım. Umarım önemli oyuncular Akun kardeşler satın aldıktan sonra gelir. Orada bir Türk okulu ve birkaç oyuncu belirdi. Zor bir lig. Akun Abi’ye hayırlı olsun. Bizim için önemli bir rakipti. 5-4-1 dizilişinde oynadık. Rakiplere karşı bu şekilde  oynamak kolay değil. Savunmada iyiler. İlk yarıda topun iyi oynadığını düşünüyorum.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu