Kulüp dernek başkanlığından ayrılıyorum

Kulüp birliğinin başkanı olmaya devam edecek misiniz?

Yapma. Profesyonel olarak geçiş yapana kadar çalışmak için burada olduğumu söyleyerek geldim. Ocak ayında tüm kulüplerin katıldığı genişletilmiş toplantımızda, kariyer yapısına geçmek için doğru zaman olmadığı söylendi. Benim için hiç böyle olmadı. Ayrıca nedenini anlamıyorum. İstifa çok sevdiğim bir şey değil. Normalde 6 Ocak’ta bana veda edebilirdim. Lig bittikten veya TFF seçiminden sonra ayrılıyorum.

“O takım beni çok etkiledi”

Bir Trabzonspor taraftarı olarak en çok hangi takıma değer veriyor ve keyif alıyorsunuz?

Muhtemelen 1973. Şubat ayıydı. Fenerbahçe ile bir kupa maçımız vardı, çeyrek finaldi. O zamanlar ikinci ligdeydik. Yine orada yargıçların kurbanı olduk, yolumuza pumabet devam ettik ve kaybettik. Takımın Fenerbahçe maçı inanılmazdı. Bence kaptan Faruk Özak. O takımda Şenol, Turgay ve Necati var. Temelde o yıl Birinci Lig’e gittik. Yağmurlu, çamurlu bir araziydi. Ekip sahaya girerken arkadan bir balçık bulutu yükseldi. Bu aşırı hevesli, motive olmuş bir personel. Aklıma ilk Trabzonspor geliyor. Küçüktüm ve etkilendim.

Bu dönemde 9 gol ve 8 asistle Trabzonspor’un ligde büyük pay sahibi olan Yunan yıldız Bacasetas, Avrupa’ya taşınacağı yönündeki iddiaları netleştirdi.

“Bu hedefe birlikte ulaştık”

28 yaşındaki yıldız futbolcu, A Spor’a verdiği demeçte, şampiyonluğun kendileri için önemli olduğunu ancak taraftarlar için daha önemli olduğunu belirterek, “Bazen çok yakın oluyorlar ve olmuyor. Şehir hak etti.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu