Kazanıyor ve yıllık abonelikler

10.5 milyon euro ve 650.000 euro. Bordeaux Blues, oyuncularıyla ortak bir yol haritası bulamazsa o tutarı ödemek zorunda kalacak.

Karadeniz ekibine gönderilecek olan Tronsen, yılda 900 bin euro kazanıyor. Bordo renkli insanlar, üç seans için 950.000 € havale ücreti öderler.

Perez’in durumu belirsiz

Sakatlığının ardından tedavisi devam eden Perez’in durumu ise henüz netlik kazanmadı. Bordo-mavililer bu oyuncunun yerine Larsen’i geçirme ederken, savunmanın solunda da vazife yapabilen Peres’le ilgili karar gelecek günlerde verilecek. Bordo-mavililer, Peres’le yol ayrımına gelinmesi halinde ise oyuncunun 1 milyon 200 bin Euro olan güvence tutarı yanında 500 bin Euro olan imza parasını ödemek zorunda kalabilir.

Antak kalma kapsamında 2022 senesinde düzenlenecek olan Akdeniz Oyunları, Avrupa Gençlik Olimpiyatları Festivali ve İslami Dayanışma Oyunları organizasyonlarında ortalama 1.350 Ulusal sporcu törenlerde adidas ürünleri giyerek ülkemizi temsil edecek.

adidas Türkiye Genel Müdürü Hakan Atalay, antak kalma ile ilgili şunları söylemiş oldu: “Tekrardan Gençlik ve Spor Bakanlığımızla, ulusal sporcularımızın kullanacağı ürünler ile ilgili poligonbet ortaklık yapmak, bu büyük sorumluluğu üstüne almak oldukca gurur verici. Ulusal sporcularımızın en iyi potansiyellerine en kaliteli ürünlerimizle ulaşmalarını sağlamak ve hedeflerine ulaşmalarında katkıda bulunmak motivasyonumuzu ve heyecanımızı artırıyor.”

Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği tarafınca gelenekselleşen ‘ Galatasaray ’da Senenin Sporcusu’ ödül töreni Nef Stadyumu Özhan Canaydın Konuşma Salonu’nda gerçekleşti. Törene Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de katıldı, ancak Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray’da Yılın Futbolcusu ödülüne layık görüldü.

Ödül töreninde birinci olan GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu, ödül töreninin GSYİAD için en önemli şeylerden biri olduğunu söyledi. Bugün  bu ödülü sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu