Hızlı hareket eden takım Trabzonspor’dan sürekli yeni haberler geliyor

Yurt içi transfer kapsamında beş oyuncuyla sözleşme yenileyen Bordeaux Blues başantrenörü Abdullah Avic ile sözleşme yenileme.

Sabah’a göre; Trabzonspor, görev süresi sonunda sözleşmesi sona erecek olan 59 yaşındaki teknik direktör Abdullah Avcı ile 3 yıl yenilenmek üzere anlaştı.

Bu tecrübeli teknik adam, Premier Lig Trabzonspor’un başında şampiyon olarak geçirdiğim zamanı bitirdi. Abdullah Avcı, Blues of Bordeaux unvanı için sahabet uzun süredir hasret çekenlere son verdi.

Abdullah Avcı, Trabzonspor’da 2 yılda toplam 4 kupa kazandıktan sonra 2020 yılında kariyerine başladı.

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 2  Süper Kupa kazandı.

Gelen hareketlilik

Les Bleus de Bordeaux, TFF’ye 5 oyuncunun sözleşmelerini yenilediklerini bildirdi. Kaptan Uğurcan Çakır ile başarılı futbolcu Abdülkadir Yaşam’ın sözleşmeleri uzatılırken, takımdaki gelecekleri merak ediliyor.

Uğurcan Çakır’ın yanı sıra  Abdülkadir Yaşam ile de sözleşmesini yenileyen Trabzonspor, takımın geleceğine umutla bakıyor. Karadeniz, TFF’ye 23 yaşındaki milli futbolcunun sözleşmesini 2024’e kadar  uzattığını söyledi.

Antrenör Abdullah Avcı, değerli oyuncularımızdan biri ve Abdülkadir Yaşam’ın son dönemde takımda kalıp kalmayacağı sahabet giriş merak ediliyor. imkansız. Türk futbolu ve  en değerli oyuncularımızdan biri. Teklif yok, hiçbir şey olmuyor” dedi.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu