Campos, Gueye’dan kendisi için bir kulüp bulmasını istediğini söyledi

Galatasaray  bu karşılaşmayı dört gözle bekliyor. İki taraf ayrılık kararını resmi olarak  onaylarsa, Hwang Jeok Partisi resmi teklifi uygulamaya hazırlanıyor.  Senegalli futbolcuların PSG’den doğrudan delil talep etmesi ve geçersiz olması da gündemde. Bu durumda Aslan’ın işi sorunsuz olacak ve abonelik tutarı karşılığında önceden kararlaştırılan bir Gouye ile mümkün olacaktır.

Brezilya medyası Fenerbahçe’nin São Paulo’nun sol beki Wellington’ı geçtiğini ancak iddianın İtalya’dan geldiğini bildirdi. Sky Italia, Sarı-Lacivertlilerin Giuseppe Pezzella’da Mutlu Sona Ulaştığını Söyledi Haberde Parma’nın 4 milyon Euro’luk transfer teklifini kabul ettiği ve 24 yaşındaki oyuncunun dört yıllık sözleşme imzalayacağı açıklandı. Pezzella en son Atalanta için kiralık olarak forma giydi ve 29 resmi maçta sahada 1301 dakika geçirdi ve iki asist yaptı. İtalyan oyuncu, sakatlığı nedeniyle sezonun son haftasını kaçırdı.

Şampiyonlar Ligi elemelerinde sezonu öne geçiren Fenerbahçe, hazırlıklar devam ederken tüm hızıyla  devam ediyor. Sarı Donanma, yarın Akun Ilıcalı’nın sahibi olduğu şampiyon takım betzula Hull City ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi Akun Ilıcalı ve Ozan Tupan, basının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe’de son periyodunda İsmail Kartal ile yaşadığı sorun nedeniyle takımdan ayrılan tecrübeli orta saha oyuncusu, yeni sezon başlamadan Hull City’ye transfer oldu. Ozan Tupan’ın basın toplantısında yaptığı açıklamalar şimdiden sansasyon yarattı.

İşte Ozan Tufan’ın o açıklaması:

“Elbette şikayetler var. Çünkü çok fazla… Sanki yaşamadığım bir sorun varmış gibi sunuldu. O yüzden kırgınlık…”

“Fenerbahçe taraftarları sayesinde Ozan Tupan oldum. Bana kızabilirler ama bana değil. Başkana ve kulübe kızgınım. Veda edebilirler. Ama yapmadılar.”

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu