Bu ödül için tekrar çok teşekkür ederim

Batshuayi, Teixeira, Kenan, Pjanic, Ümit, Saleh Ukan gibi transfer yıldızları şampiyonluk ekibine kazandıran siyah-beyazlılar, uzun kadrodan yararlanamayan siyah-beyazlılar, Teixeira ve Pi Yanic’in sakatlığı ve Batshuayi’nin gol pozisyonunu çok kaçırdı. Dahası, Teixeira ve Pjanic sahadayken katkı sağlamaktan çok uzaktı. İlk yedek olan Salih Uçan takıma alınmayarak bu dönemde Medipol Başakşehir’e kiralanırken, Oğuzhan Özyakup sadece Beşiktaş’ın şampiyon olduğu 2015-2016 sezonunda ve 2016-2017 sezonunda kendi seviyesini gösterdi. Biraz, en zor durumlarda bile, tercih edilen futbolcu olamıyor. . Geçen sezon 19 gol ve 6 asist yapan Larin için tüm süre iyi yazılmıştı ve sözleşme yenileme görüşmeleri hiç bitmedi ve bir sonuca varılmadı.

Ghezzal, Josef De Souza ve Ersin, yeni ve kiralık Can Bozdoğan ile sezonun yıldızları olurken, gençler Emirhan ve Serdar taraftarları gelecek için umutlu tuttu. Kenan Karaman maltcasino ise hücumda herhangi bir varlık gösteremeyerek sezonu kurtardı ve sağ bek Valerian Isamel ile yuhalama aşamasına geçti. Fenerbahçe maçında sağ bek oynamak zorunda kalan Kenan, Konyaspoer’in maçında bir gol bile atarak taraftarla arasını düzeltti.

Avrupa Ligi’nin son 25 yılı ve tarihin en kötüsü

Önder Karaveli’yi ilk görevlendiren Beşiktaş Sergen Yalçın’ın istifası ve başarısızlığı üzerine Fransız Valerien Ismael’in takımın başına geçmesiyle böyle bir ortamda çok kötü günler geçirdi ve uzun bir süre sonra 3 teknik adamla birlikte oldu. bir sezonda.

Ligin altında performans gösteren siyah beyazlılar, 24 yıl sonra ilk 5’in dışında kaldı.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu