Brook yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam eden

Galatasaray, Floria Metin Octay Stadı’nda sabah antrenmanı yaptı.

Isınma sonrası milli takımdan dönen oyunculara laktik asit testi uygulandı. Diğer oyuncular  ısınma ile antrenmana başladı. Egzersizin ardından bir yakala ve geç egzersizi, aerobik koşuyu içeriyordu.

Florya Metin Oktay Sobaki’nin mücadelesi Joker ile dar bir alanda teknik direktör Okan Buruk liderliğindeki iki golle sona erdi.

Avusturya Kampı Galatasaray yarın başlıyor

Galatasaray futbol takımı, yarın saat 14:00’te sezon öncesi eğitimin uluslararası etabında yer almak üzere özel jetiyle Avusturya’nın Graz kentine uçacak. Ardından yol boyunca Bad Waldersdorf şehrine geçin. Sarı-Kırmızılı, 19 Temmuz’a kadar burada çalışmaya devam edecek.

Türkiye ile Cezayir arasında gençlik ve spor alanında mevcut işbirliklerinin geliştirilmesi, proje ve faaliyetlerin hayata geçirilmesi amacıyla “İşbirliği Protokolü” imzalandı.

Cezayir’in başkenti Cezayir’de düzenlenen imza töreninde hayata geçirilen anlaşmaya Dr. Sözleşme Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Cezayir Gençlik ve Spor Bakanı Abdurrezzak Sebgeg sesbahis tarafından imzalandı.

Törende  Bakan Casapoğlu, Cezayir’in 19. Akdeniz Oyunlarına başarıyla ev sahipliği yaptığını belirterek, ilgilileri tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, yakın zamanda iki dost ve dost ülke arasında stratejik işbirliğinin kurulduğunu ve gençlik ve spor alanında devam edeceğini söyledi.

Bakan Kasapoğlu, her iki ülke nüfusunun da genç ve dinamik olduğunu vurguladı. Türkiye ve Cezayir, Akdeniz Oyunlarında büyük başarılar elde etti. Bu harika bir başlangıç. Birlikte başka bir boyuta geçeceğiz. Gençlik sektöründe de yeni projeler ve işçilik maliyetlerini hayata geçireceğiz. Bu yüzden çok heyecanlıyız. Cezayirli meslektaşlarımıza ve tüm Cezayirlilere sıcak karşılamaları için teşekkür ederiz. Devletimiz Konya’da düzenlenecek 5. İslami Dayanışma Oyunları’na sizleri davet etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu