Birçok üst düzey sporcumuz olabileceğine inanıyorum

Caledith, tenise yeni başlayan çocukların ilk dokunduğu yerin tenis kulübü olduğunu belirterek, kulübün verdiği antrenmanların üst düzey oyuncuların gelişimi için çok önemli olduğunu söyledi.

Caledith, kulübe giden binlerce çocuktan küçük bir yüzdesinin yüksek performans gösterdiğini belirterek, doğru ve güncel altyapı çalışmaları yöntemleriyle oyuncuların performansının ganobet artacağına inandıklarını söyledi. iyileştirilmelidir. .

Caledith, projenin organize bir şekilde devam etmesi halinde 10 ila 20 yıl içerisinde Türk sporcularının en iyi milli sporcularla aynı seviyeye gelebileceğini vurgulayarak, “Her şey beklendiği gibi giderse çok sporcumuz olacağına inanıyorum. tenisin zirvesinde yer alacak.Başladığımız projeler devam ettikçe, sporcularımızın seviyesi Fransa, İsviçre, Amerika Birleşik Devletleri gibi üst düzey ülkelerden gelen sporcularla rekabet edebilecek seviyeye gelebilir” ifadesi kullanıldı.

“Bayan bay 19-25 yaşlarında üst düzey tenisçilerimiz var”

Türkiye’nin tenisçi yetiştirmek için doğru adımlar attığına dikkati çeken Caledid, “Amacımız Stefanos Tsitsipas, Roger Federer, Rafael Nadal ve Novak Djokovic ve ganobet giriş diğer oyuncuları yetiştirmek. Bundan sonra da bu kalitede oyunculara sahip olmayı umuyoruz. 10-20 yıl Şu gerçeğe bakarsanız Federasyon Başkanımız Cengiz Durmuş’un bize verdiği sorumluluk bu.Bugün inşallah alırız  Gelecekte bu şampiyonlara sahip olmak için doğru hamle.Aslında gitmemek için bir sebep yok. o günlere dönelim” dedi.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu