Beşiktaş’ta Domagoj Vida’nın sözleşmesi kaldığımız sezon sonunda bitiyor

Oyuncuyla yeni sözleşme için yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadı.

2017-18 sezonunu bu dönemde geçiren ve sözleşmesi feshedilen Hırvat defans oyuncusu, yıllık 3 milyon euro garantili maaşıyla Beşiktaş’ın en çok kazanan oyuncusu. Domagoj Vida bu sefer 31 resmi maçta 2.753 dakika oynadı.

Bu süre içerisinde 1 gol kaydetti ve takımın skoruna katkı sağladı. 33 yaşındaki oyuncunun Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 2 milyon 400 bin euro. İstanbul ekibi Medipol Başakşehir, Vida ile çok ilgileniyor.

Kaynak: Akşam

Sivasspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay’ın sözleşmesi sona erdi. Kırmızı beyazlılar ile üst üste üçüncü kez Avrupa Şampiyonası’nı kazanan Rıza Calimbe’nin bu hafta yönetimle görüşmesi bekleniyor.

Deneyimli antrenörler, başkan Mecnun Otyakmaz ile sözleşmeleri, sözleşmeleri ve takım hedeflerini tartışacak.

Teknik Direktör Rıza Chambé, Kupa Şampiyonası sonrası yaptığı tüm açıklamalarda şu mesajı verdi: “Sivasspor ile para konuşmuyoruz, önemli olan gollerdir”. Tecrübeli onwin teknik adamlar, Avrupa Ligi, Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa finalleri kadroya yoğun talep nedeniyle ortaya çıkacak.

Bu sezonun başında sarı-kırmızılı forma giyen Lorenci, Bakü ve Tijanic’in teklif almadığı, yeni sezonda da bu oyuncularla seyahat etmeye devam edecekleri bildirildi.

Göztepe’nin kalecileri Piric, Moubandje, Tannane, Jahovic, Arslanagic, Wilker ve Mihojevic 2022-2023 sezonunda kadroda olmayacak. Belçika’nın Arslanagic için ciddi teklifler aldığı ve sözleşmelerinin devam ettiği bildirilirken, Piriç ve Mihojeviç’in karşılıklı anlaşma ile gönderileceğini belirtmekte fayda var. Göztepe’de yeni yönetim ve teknik ekiple ilgili belirsizlikler devam ederken, transfer sürecine ilişkin çok az resmi açıklama yapıldı.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu