UEFA Avrupa Ligi Lokomotiv Moskova ile Lazio Karşılaşması

UEFA Avrupa Ligi Lokomotiv Moskova kendi sahasında Lazio’yu konuk edecek. Karşılaşma 25.Kasım 2021 de saat 20:45 de başlayacak.

Lokomotiv Moskova Rusya Premier lig‘de 25 puan ile 4. sırada yer alıyor lider ile arasında 8 puan fark var. Rusya Premier lig’de üst sıralara çıkmak isteyecek ve avrupa liginden pek ümitli değil. UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaştığı 4 maçta 2 beraberlik ve 2 de mağlubiyetlik aldı. Toplamda 2 gol atabilen L.Moskova kendi kalesinde ise 5 gol gördü. 2 Puan ile en son sırada yer alıyor.

Lazio İtalya Serie A Liginde 21 puan ile 6. sırada yer alıyor lider ile arasında 11 puan fark var. Lazio UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı 4 karşılaşma da 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 de mağlubiyetlik aldı. 5 puan ile 2. sırada yer alıyor.toplam da 4 gol atan Lazio 3 gol de kendi kalesinde gördü.

İki rakip bu zamana kadar 1 kez karşı karşıya geldi. Lazio nun sahasında oynana karşılaşmada Lazio 2-0 L.Moskovayı mağlup etti. Gollerin ikisi de ilk yarıda geldi. İkinci yarı her iki takımda bir varlık gösteremedi. Lazio Lider Galatasaray ile aynı puanı taşımak için temkinli ve sakin bir maç sergileyip 1 gol bulduğu an da arkasına yaslanmak isteyecektir.

L.Moskova tamamen prestij için sahaya çıkacak. Eğerki baskılı ve saldırı bir şekilde oyun sergiler ise karşılıklı goller görmek mümkün.

Sonuç oarak ; Bu karşılaşmada en mantıklı oyun 1,5 üst en güzel seçenek olarak karşımıza çıkmakta.

Karşılaşma 25.Kasım 2021 saat 20:45 de başlayacak

Sporman

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu