UEFA Avrupa Ligi Galatasaray ile Marsilya Karşılaşması

UEFA Avrupa Ligi Galatasaray kendi sahasında Marsilya’yı konuk edecek. Karşılaşma 25.Kasım 2021 de saat 20:45 de başlayacak.

Galatasaray Süper Lig’de beklenen performansı sergiliyememektedir. 13 karşılaşma da 6 galibiyet 3 beraberlik ve 4 de mağlubiyetlik alan Galatasaray 21 puan ile 8. sırada yer alıyor. Lider Trabzonspor ile arasında 12 puan fark var.
UEFA Avrupa Ligi E Grubunda temsilcimiz Galatasaray 4 karşılaşma da 2 galibiyetlik 2 de beraberlik aldı. 8 puan ile lider konumunda toplamda 3 gol atan Galatasaray 1 gol de kendi kalesinde görmüştür.

Marsilya Fransa 1. Lig‘de 13 hafta da 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 de mağlubiyetlik alarak 23 puan ile 5. sırada yer alıyor.Lider PSG ile arasında 14 puan fark var.
Marsilya UEFA Avrupa Ligin’de 4 karşılaşma da 4 beraberlik alarak 4 puan ile 3. sırada yer alıyor. Toplam da 3 gol atan Marsilya 3 de kendi kalesinde gol görmüştür.

Galatasaray ile Marsilya 1 kez karşı karşıya geldi ve bu karşılaşmada Marsilyanın sahasında gerçekleşti. Karşılaşma 0-0 skor ile berabere kalındı. Galatasaray’a 1 puan dahi yetmektedir. Marsilya’nın kazanmaktan başka çaresi bulunmamakta. Marsilya hücum oynayıp açıklar verecek ve bu açıkları iyi değerlendirmek isteyen temsilcimiz Galatasaray hızlı hücum ile gol bulacaktır.

Sonuç olarak ; maç sonu 1 veya maç sonu berabere en güzel seçenek olarak karşımıza çıkmakta.

Karşılaşma 25 kasım 2021 saat 20:45 de başlayacak.

Sporman

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu