liliencosmetics.com

İnsan olarak yaşam maceramızda sürekli olarak ilerlemek ve talep ettiğimiz her şeyin daha iyisini, daha güzelini, daha etkilisini beklemekteyiz. Bu beklenti, hep daha fazla aramamıza ve daha fazla keşif içinde olmamıza yol açmaktadır. İster beşeri olsun ister teknolojik olsun, ulaştığımız her bir keşfimizde bir önceki aşamada neler başardığımıza bakıp daha da ilerlemek, sınırların ötesine geçmek isteriz.

Doğamızda olan ilerleme ve daha “iyi” olanı arzulamak, zaman içinde bizleri daha etkili sonuçlara götürecek, daha güçlü ve daha kapsayıcı bazı unsurları denememize ve hayatımıza almamıza neden olmuştur. Özellikle kaydedilen teknik ve teknolojik ilerleme vasıtası ile neredeyse her şeye olabilecek en kısa zamanda ve en kolay imkanlarla sahip olabiliyoruz. Bu kolaylık çoğu zaman etkili olsa da konu bakım, güzellik ve saflık olunca birkaç defa düşünmek bedenimize karşı borcumuzdur. Çünkü her zaman daha etkili ve daha hızlı sonuç elde etmek için tercih ettiğimiz yollar ne yazık ki saflık, doğallık ve şifada geçmez.

Bakım, temizlik ve kozmetik alanlarında çok uzak sayılmasa da yakın dönemde genellikle tercih edilen ürünler, fazlaca kimyasal etken maddelerle beslenmiş, sağlığa son derece zararlı ürünlerdi. Ağır metallerle başlayan kimyasal içerikler SLS, paraben, silikon, kurşunla devam ederken cildimize ve saçımıza kullandığımız çoğu ürünün içeriğinde deterjan, parfüm ve tuz gibi etken bileşenlerin de olduğunu öğrendik. Bugün kirli içerik olarak da andığımız bu bileşenler cildimizin, bedenimizin ve yaşam alanlarımızın neredeyse bir uzantısı haline gelerek saflığımızı, güzelliğimizi ve en önemlisi doğamızdan uzaklaştığımız için sağlığımızı tehdit etti.

Daha iyisine, daha etkilisine, daha güçlüsüne veya daha popülerine erişme ve kullanma maceramızda doğallıktan uzaklaştığımız dönem, yerini doğanın sunduğu şifa ve saflığa bırakmaya başladı. Doğaya dönüşün sağlam ve etkin bir şekilde yaşandığı günümüzde doğal bakım ürünleri fikri gelişerek doğal kozmetik ürünleri ve doğal temizlik ürünleri hakkında da sağlam fikri gelişimleri oluşturdu. LilienCosmetics girişimi ile doğal içerikli ürün grupları kişisel bakımdan kozmetiğe, temizlikten bebek bakımına kadar çeşitlenmiş ve söz konusu doğal ürünlerin ekonomik ve fiziksel erişilebilirliği artmıştır. Bu sayede doğal ve temiz içerikli ürünlerin sunduğu saflık ve şifa, sizlere yalnızca bir anlık uzaklıkta keşfinizi bekliyor.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu