Bitcoin almak hiç bu kadar kolay olmamıştı: NakitCoins

Bitcoin almak hiç bu kadar kolay olmamıştı: NakitCoins

 

 

Kripto paralar son yılların en önemli ekonomik gelişmelerinin kesinlikle en başında geliyor. Her ne kadar çoğu zaman kripto paralar sadece alım satımından getiri elde edilebilecek birer finansal varlık olarak düşünülseler de pek çok ekonomi uzmanına göre önümüzdeki dönemde kripto paraların farklı özelliklerinin de çok konuşulacağını söylememiz mümkün olacak.

 

Ancak kripto paralar ile ilgili kullanıcıların en büyük çekinceleri arasında kripto para alım satım süreçlerindeki karmaşıklardan bahsedilebilir.

 

Kripto paraların alım satım yapılmasında halihazırda en çok uygulanan yöntem kripto para borsalarının kullanılmasıdır. Kripto para borsaları üzerinden kripto para alım satımı yapılırken kısaca şöyle bir süreç izlenir:

 

Öncelikle bir kripto para borsasından kripto para satın alınabilmesi için bu borsada bir hesabınızın olması gerekir. Bu hesap açıldıktan sonra hangi kripto parayı alacağınızı da yine borsa üzerinden belirlemelisiniz.

 

Bu belirlemeler gerçekleştirildikten sonra kripto para borsasından bu alım işlemini yapabilmek için o kripto para borsasının çalıştığı bir banka hesabınızın olması gerekmektedir. Bu banka hesabından örneğin Bitcoin al işlemi yapacağınız kripto para borsasının banka hesabına satın almak istediğiniz kripto para miktarı kadar ödeme yapmalısınız. Bu ödemenin de gerçekleştirilmesinin ardından ilgili borsadan alım işlemi gerçekleşmiş olacaktır.

 

Görüldüğü gibi oldukça uzun bir süreç ile mevcut borsalardan alım işlemi yukarıda anlattığımız şekilde gerçekleştirilmektedir. Ayrıca bu süreç gerçekleştirilirken en çok dikkat çeken noktaların başında bir Bitcoin ya da daha farklı bir kripto para satın almak için en azından 2 farklı aracıdan faydalanılmasıdır. Tahmin edebileceğiniz gibi aracı demek de ek masraflar anlamına gelmektedir. Ayrıca ek masraf olmasa bile bir işlemi gerçekleştirmek için ne kadar çok aracı olursa işlem o kadar yavaş gerçekleşecektir.

 

Döviz alır gibi kripto para almak mümkün mü?

 

İşte bu sorunların tümünün çözümü için Türkiye’nin ilk fiziksel kripto para alım – satım bürosu NakitCoins’ten kolayca istediğiniz tüm kripto para çeşitlerinin hem alımını hem de satışını gerçekleştirebilirsiniz.

 

Şu anda resmi olarak faaliyet gösteren 5 şubesi ile Türkiye’nin 3 farklı şehrinde aktivitelerini sürdüren NakitCoins, bilinen haliyle döviz büroları gibi kripto para alım satımı yapılmasına imkân tanımaktadır.

 

NakitCoins’in mobil uygulaması üzerinden yapılacak işlem önceden tanımlanmalıdır. Örneğin; 2 adet Ethereum satışı yapmak istiyorsunuz. Bu Ethereumları NakitCoins’in aynı zamanda cüzdan olan uygulamasındaki kendi hesabınıza göndermeniz gerekmektedir. Bu gönderme işlemi gerçekleştirildikten sonra satış yapmak istediğinizi belirten satış emrini NakitCoins uygulaması üzerinden iletmelisiniz.

 

Bunun da ardından NakitCoins uygulaması üzerinden size iletilecek olan işlem kodu ile NakitCoins’in hangi şubesine giderseniz gidin hızlıca satış işlemi gerçekleşecek ve satış karşılığındaki miktar size tıpkı bir döviz satışı yapmışsınız gibi anında nakit olarak ödenecektir.

 

İşte NakitCoins ile kripto para satışı yapmak bu kadar kolay.

 

Siz de anında döviz bozdurur gibi kripto para satışı ya da alışı yapmak istiyorsanız NakitCoins’i kullanın. NakitCoins üzerinden tüm kripto alım satım işlemlerinizi hızlıca gerçekleştirin.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu