CAM TEZGAHLI YEPYENİ BANYO TASARIMLARI

Cam banyo tezgahları banyo dekorasyonunda son zamanda en beğenilen banyo lavabosudur. Banyo lavabo fiyatları açısından seramik lavabolardan ve döküm lavabolardan daha pahalı olmasına rağmen kattıpı değer ve farklılık her zaman beğenilen lavabo türdür.

Cam tezgah sağlıklıdır. Çünkü bakteri barındırmayan düz pürüzsüz, gözeneksiz bir yapıdadırlar. Cam lavabonun banyo dolaplarında çok kullanılma sebeplerinden biri de bu özelliğidir.

Parlak düz satıhlardaki cam tezgahlar tek parça olmaları ve dayanıklı yapıları ile beğenilen banyo lavaboları arasında.  Cam lavabo tezgah modelleri  dikdörtgen, kavisli, oval , önü bombeli veya berber tezgahı olarak üretilebilir. Her ölçüye ve forma uygun üretilebilen cam lavabolar zengin renk seçeneklerine sahiptir.

Cam tezgahlar kırmızı, siyah, mürdüm, beyaz, mavi, simli altın gibi yaklaşık 21 farklı renkte üretilebilen banyo lavabolarıdır.  Pürüzsüz görünümleri her banyo tasarına uygun renk çeşitlerine sahip banyo tezgahları ölçülere göre de üretilebildiğinden kolay bir şekilde banyonuza uyum sağlıyor.

Diğer banyo lavabolarında mavi lavabo, altın lavabo üretilemezken cam lavabolar zengin renk seçenekleriyle  kıyas edilemez bir üstünlük sağlamaktadır.

Bir banyo lavabosundan beklenilen uzun ömürlü olması, pürüzsüz yapısıyla anti bakteriyel olması, banyo dolabınızı tamamlaması gibi beklentilerin tamamını karşılan bu banyo cam lavabo tezgahlar kolay temizlenir.  

Ara ölçülerde üretilebilir cam banyo tezgahları banyonuza tam uyum sağlayan banyo dolaplarının üretilebilmesine imkan tanır. Banyonuzda seramik lavabo kullanmak istediğinizde 55cm den itibaren her 10cm de bir lavabo bulunabilir. En uzun seramik banyo lavabosu 120cm olabilir. Cam lavabolar ise her ölçüde üretilebilir.

Yepyeni modern banyo dolabı tasarlamak istediğinizde tercihiniz cam lavabo tezgahları olması kolay tasarımlar yapabilmenize imkan tanır. Ayrıca her renkte olması kolay temizlenebilmesi, modern tasarımlarda banyo dolabı modellerine eşlik edecek banyo lavabolarının tercih edilmesinin en önemli nedenleridir.

Cam banyo tezgahıyla parlak, sağlıklı, rengarenk banyolara kavuşmak için bizimle tanışarak cam lavabo tezgah modelleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu