THY depremzedeler için katkı sağlayacağını açıkladığı 2 milyar TL’yi teslim etti

Türk Hava Yolları (THY), AFAD ve Kızılay koordinasyonunda gerçekleşen "Türkiye Tek Yürek" kampanyası kapsamında depremzedeler için katkı sağlayacağını açıkladığı 2 milyar TL'yi teslim etti.

Türk Hava Yolları (THY), AFAD ve Kızılay koordinasyonunda gerçekleşen “Türkiye Tek Yürek” kampanyası kapsamında depremzedeler için katkı sağlayacağını açıkladığı 2 milyar TL’yi teslim etti.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Genel Müdür (Mali) Yardımcısı Doç. Dr. Murat Şeker, Genel Müdür (Uçuş İşletme) Yardımcısı Mehmet Kadaifçiler ve yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Mecit Eş, Dr. Orhan Birdal, Dr. Melih Şükrü Ecertaş, Şekib Avdagiç ve Dr. Fatmanur Altun, İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Yerleşkesi’nde İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti.

Ziyarette, THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Bolat, “Türkiye Tek Yürek” kampanyası kapsamında şirketin açıkladığı 2 milyar lira değerindeki çeki İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’ya teslim etti.

İLKHA

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu