FGC Katılım Kaliteli Ürünler Sunuyor

Faiz günümüzde birçok insan tarafından tercih edilmeyen bir kazanç yöntemidir. İslam’a uygun olmaması neticesinden insanlar daha çok faizsiz kazanç yöntemlerini arıyor. Geleneksel bankalardan farklı olarak ise katılım bankaları bu noktada ön plana çıkar. Faiz olmadan kazanç elde etme imkânı sunan bu bankalar çok sayıda ürün seçeneği sunar.

Fgcinvesting ise bu noktada tasarruf sahiplerinin en doğru ürünleri tercih etmesinde rol oynar. Türkiye’de faaliyet gösteren bütün tasarruf bankaları arasında en iyi ürünleri seçerek sizlerin daha fazla kazanç getirisi elde etmenizi sağlar. Alanında uzman profesyonel danışmanlar ile katılım bankalarının ürünleri hakkında gerekli araştırmalar yapılır ve en uygun olanlar sunulur.

Katılım Bankacılığı Ürünleri İslam’a Uygun Mu?

Katılım bankalarının temel kurulma amaçlarında bir tanesi insanlara helal yoldan kazanç elde etme imkânı sunmasıdır. Türkiye’de bu doğrultuda çok sayıda katılım bankası faaliyet gösteriyor. Bu bankalar genel olarak İslami kuralları ele alarak çalışır. Yani yürüttüğü faaliyetleri İslami kurallar çerçevesinde gerçekleştiren finans kuruluşlarıdır.

Çalışma prensipleri ise kar-zarar ortaklığına dayanır. Bu bankalarda faiz kesinlikle yasaktır. Faiz değil kar zarar ortaklığı vardır ve bu doğrultuda kişinin gelir elde etmesi sağlanır. Sizlerden alınan paranın ticari amaçlar ile kullanılması doğrultusunda İslami yatırım yapılır. Fgc investing danışmanlık hizmetleri kapsamında da en kaliteli ve kullanışlı çözümler belirlenerek kişinin daha yüksek kazanç düzeyine ulaşması sağlanır

Faizsiz Kazanç Olanağı

Faiz, İslam dini kurallarınca yasaktır. Katılım bankaları da buna uygun olarak faizsiz getiri elde etme imkânı sunar. Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki sizler paranızı başkaları tarafından ödünç olarak kullanılmak üzere borç verirsiniz. Yani elde ettiğiniz getiriler ticari kazanç olur. Paranızda zaman bağlı olarak meydana gelen değişimler ise sadece enflasyon oranında olabilir.

FGC katılımın sunduğu hizmetler ile profesyonel danışmanlık alınabiliyor. Danışmanlar sizler için gerekli araştırma ve analizleri yapacaktır. Paranızın en iyi şekilde değerlendirilmesi için doğru banka ve ürünü tercih ederek iyi miktarda faizsiz kazanç elde etmenizi sağlayacaktır. Bu doğrultuda da fgc yatırımı  her zaman iyi bir şekilde değerlendirilebilecektir.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu