Arçelik Çamaşır Makinesi Otomatik Program Nedir?

Her geçen gün hızla gelişen beyaz eşya teknolojisiyle birlikte çamaşır makineleri de daha “akıllı” hale geliyor. Bu alanda da Arçelik yenilikçi özellikler ihtiva eden çamaşır makinesi modelleriyle öne çıkıyor. Gelişmiş özellikler kazanan yeni nesil Arçelik çamaşır makineleri daha tasarruflu, daha güvenli ve daha kaliteli bir yıkama gerçekleştirilebilmesine yardımcı oluyor. Günümüzde Arçelik markalı çamaşır makinelerinde “otomatik program” özelliği bulunuyor. Kavacık Arçelik Servisi merkezlerine Arçelik markalı çamaşır makinesi modelleriyle ilgili olarak otomatik programın avantajları ve özellikleriyle ilgili sıkça sorular soruluyor.

Arçelik Çamaşır Makinesi Otomatik Program Nedir?

Günümüzde Arçelik markalı çamaşır makineleri, her türdeki çamaşır tipine uygun olarak yıkama koşullarını sağlayabilme kabiliyetine sahip. Bu çerçevede de yıkanacak çamaşırın kumaş türü, rengi ve diğer kriterlerine göre belirli uygun yıkama koşulları bulunur. Arçelik çamaşır makineleri de buna göre düzenlenmiş yıkama programlarına ve yıkama özelliklerine sahiptir. Arçelik markalı çamaşır makinelerinde çamaşır tipine göre en uygun yıkama koşullarının sağlanması noktasında “otomatik programlar” bulunuyor.

Arçelik çamaşır makinesindeki otomatik programların seçiminden önce ise bazı hususlara dikkat etmek gerekiyor. Buna göre çamaşır makinesinde otomatik programı seçimi öncesinde çamaşırların renklerine ayrılarak, kıyafet seçiminin yapılması gerekiyor. Ayrıca yıkanacak çamaşırlar açısından uygun olan deterjan seçiminin yapılması da Soğanlık Arçelik Servisi uzmanlarına göre çok önemlidir. Çamaşır makinesinin kazanına uygun miktarda çamaşır yükleme yapılması da dikkat edilmesi gereken bir diğer husustur.

Arçelik Çamaşır Makinesi Otomatik Programları Nelerdir?

Arçelik markalı çamaşır makinelerinde otomatik program seçeneği çok fazladır. Bu çerçevede de çamaşır makinesinin modelinde yer alan özelliklere göre şekillenmiş farklı otomatik program alternatifleri söz konusudur. Bununla birlikte tüm Arçelik markalı çamaşır makinesi modellerinde standart bazı otomatik program seçenekleri yer almaktadır. Bu standart otomatik program seçenekleri arasında “hızlı yıkama”, “yünlü”, “hassas yıkama”, “pamuklu” ve “ECO” şeklindedir. Bu otomatik program seçenekleri standart olarak Arçelik çamaşır makinesi modellerinde yer alabiliyor.

Söz konusu otomatik programların haricinde “tambur bakım” programı bulunur. Bu programda makine boş çalıştırılarak, makinenin iç sisteminin temizliği sağlanabiliyor. Bununla birlikte Arçelik çamaşır makinesi otomatik program seçenek ve uygulamalarıyla ilgili her konuda Acıbadem Arçelik Servisi merkezlerinden destek alınabiliyor.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu