Siyonist işgal rejimi Batı Şeria’da bir Filistinliyi şehid etti

Filistin resmi ajansı WAFA'da yer alan habere göre, Kalkilya'nın Azzun beldesinin girişinde işgal rejiminin saldırısında gerçek mermi ve göz yaşartıcı gazla müdahale etti.

Filistin resmi ajansı WAFA’da yer alan habere göre, Kalkilya’nın Azzun beldesinin girişinde işgal rejiminin saldırısında gerçek mermi ve göz yaşartıcı gazla müdahale etti.

İşgal rejiminin gerçek mermiyle yaptığı saldırıda karnından vurularak ağır yaralanan 20 yaşındaki Aid Azzam Selim, kaldırıldığı hastanede şehid oldu.

İşgal altındaki Batı Şeria’da 2023 yılı başından bu yana işgal rejimi ve Yahudi yerleşimcilerin açtığı ateş sonucu şehid edilen Filistinlilerin sayısı 17’si çocuk, biri kadın olmak üzere 95’e yükseldi.

Yerleşimcilerin saldırısında 4 Filistinli yaralandı. Batı Şeria’nın El-Bire kenti girişinde Yahudi yerleşimcilerin Filistinlilere ait araçlara saldırdığı kaydedildi. Olayda 4 Filistinlinin yaralandığı ve bazı araçların hasar gördüğü bildirildi.

Selfit’te de Yahudi yerleşimciler, Filistinlilerin evleri ve araçlarının yanı sıra camide namaz kılan cemaate saldırdı. (İLKHA)

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu