Semi Treyler Nedir Nereden Alınabilir?

Teknik olarak treyler denilince ilk akla gelen bir çekicinin arkasında yük taşımaya yarayan açık ya da kapalı araçlardır. Treylerler, tehlikeli maddeler dahil olmak üzere her türlü yükü bir noktadan başka bir noktaya taşımak üzere kullanılırlar.

 

Peki semi treyler nedir?

Semi treyler bir motoru, çekici araç tarafından çekilen ve taşıyacağı yükün özelliklerine bağlı bir şekilde tasarlanıp imal edilen en az bir dingilli ve çekildiği çekici araca king adı verilen bir bağlantı aracılığı ile bağlanan yük taşıma amaçlı karayolu taşıt aracıdır.  Bir Semi-Treyler atık transfer ekipmanı , bir döngü periyodunda 6 ile 10 adet hidrolik sıkıştırmalı atık sıkıştırma ekipmanın yükünü istifleyip, transfer edebilir. Bu ekipmanlar isteğe bağlı olarak hem arkadan hem de üstten yükleme yapabilecek şekilde 2 farklı tipte üretilmektedir.

 

Arkadan yüklenen tip; Yüksek kalitede özel olarak üretilmiş kauçuk sızdırmazlık elemanı ile çelik plakalardan yapılmış gövdenin arka kısmında standard arkadan yüklemeli çöp toplama ekipmanlarında olduğu gibi hidrolik sıkıştırmalı bir arka kapağa sahiptir. Üst yüklenen tip ise; Gövde çatısı üzerinde evsel atıkların ana gövde içerisine, çeşitli çöp araçlarından bir rampa vasıtası ile yada bir vinç veya özel bir yükleyici ile istiflenebilmesi için belirli ölçülerde

tasarlanmış bir dolum ağzına ve 2 hidrolik silindir vasıtasıyla açılıp kapanabilen yatay sürgülü bir kapağa sahiptir.

 

Semi treyler almak için Schimitz Cargobull iyi bir tercih olacaktır. Çünkü Schmitz Cargobull, kullanım süresinin tamamı boyunca treylerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan, eksiksiz bir servis dünyası sunmaktadır.

Yedek parça servisi sayesinde Orijinal römork ve treyler yedek parçaları, sistem ortakları ve önde gelen tedarikçilerden hızlı ve öngörülebilir teslimat süreci sağlar.

 

MyCargobull hizmeti ile her zaman Schmitz Cargobull araçlarınız üzerinden önemli bilgilere hemen erişmenizi sağlar. Servis sözleşmeleri sayesinde masraflar üzerinde tam hakimiyet sağlarsınız ve işinize konsantre olabilirsiniz.

 

Schimitz Cargobull Semi Treyler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu