Gençlerimize ne kadar destek olursak bizim için o kadar büyük kazanımdır

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Gençlik merkezlerimizle, manevi rehberlerimizle gençlerimize ne kadar destek olabilirsek bizim için o kadar büyük bir kazanımdır.” dedi

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Gençlik merkezlerimizle, manevi rehberlerimizle gençlerimize ne kadar destek olabilirsek bizim için o kadar büyük bir kazanımdır.” dedi

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ordu’da yapımı tamamlanan Diyanet Gençlik Merkezi, Altınordu İlçe Müftülüğüne bağlı Ulu Cami Diyanet Gençlik Merkezi ile Köprübaşı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nun açılışını yaptı.

Diyanet Gençlik Merkezi’nin açılış töreninde konuşan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, “Üniversitelerimizde 8 buçuk milyon öğrenci, üniversite öncesi ise 18 milyon öğrencimiz var. Bu gençlerimize gençlik merkezlerimizle, manevi rehberlerimizle ne kadar destek olabilirsek bizim için o kadar büyük bir kazanımdır.” dedi.

Gençlik merkezi ve 4-6 yaş Kur’an kursu dualarla açıldı

Öte yandan Ordu’nun Altınordu ilçesinde yapımı tamamlanan Ulu Cami Diyanet Gençlik Merkezi ile Köprübaşı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nun da dualarla açılışını gerçekleştiren Başkan Erbaş, 4-6 yaş Kur’an kursunu gezerek çocuklara oyuncak hediye etti.

“Kitaplar, gençlerin daha bilinçli yetişmesine katkı sağlıyor”

Erbaş, daha sonra Ulu Cami Halk Kütüphanesi’ni ziyaret ederek, burada gençlerle sohbet etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Erbaş, camilerde kütüphane olmasının öneminden bahsederek, kitapların ve kütüphanelerin gençlerin daha bilinçli yetişmesine katkı sağladığını söyledi.

Ayrıca Altınordu Bölge Yatılı Kur’an Kursu ve Ordu İlim ve Hizmet Vakfı’nı ziyaret eden Erbaş, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İLKHA

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu