Evden Eve Nakliyat

Evden Eve Nakliyat hizmeti sunan profesyonel bir firmanın tecrübesi var olan kurumsal kimliği  Tuzcuoğlu Nakliyat A.Ş. geçmişten gelen referans listesi hem idari hem de sahada uzman ekibiyle mümkündür.

Bir firma her ne kadar  köklü sağlam temeller üzerine inşa edilmiş olsa da çağın gerektirdiği yenilikleri izleyerek sahip olduğu vizyonu ve yüklendiği misyonunu sürekli zirvede tutup sektörde var olan rekabet sıralamasında hep lider olmak zorundadır.

Her daim sektörle ilgili yenilikleri izleyerek müşterilerimize en kaliteli taşımacılık hizmetini sunmak ilk şartımızdır,bunu yaparken eğitimli personelimiz,şirket garajımızda bakımları titizlikle yapılan araç filomuz,sahada çalışan işinin ehli taşıyıcı ekibimiz,şirket mülkü depolar ve yetkili idari personelimiz ile amacımız  nakliye sektöründe çıtayı en üst seviyeye taşımaktır.

Günümüz şartlarında vatandaşlarımız gerek yaşam şartları gerekse iş gereği çok sık şehir içi ve şehir dışı taşınmalar yapmaktadır, bu süreçte insanlarımız iş yoğunluğu taşınmanın stresi yeni gidecekleri çevreye uyum sorunu taşınmanın maliyeti vb zorluklar nedeniyle karşılaştıkları bu sıkıntılı nakil sürecinde işinde uzmanlaşmış profesyonel nakliyat firmaları sayesinde büyük kolaylık sağlanmaktadır.

Evden Eve Nakliyat isteyen müşterimizin aklına ilk gelen soru bu sıkıntılı süreci her aşamasında nasıl atlatacağını düşünmektir,İlk önce nerden başlanacak,hangi aşamalardan geçilecek taşınma bütçesi nasıl belirlenecek,taşınan eşyaların sigorta kapsamı poliçenin hazırlanması neleri kapsayacağı,eşyaların ambalaj ve taşınma şekli çalışan personelin profesyonel tutumu ve buna benzer çeşitli sorular akılları kurcalamaktadır.

Bir nakliyat işine başlarken ilk adım  müşterimizin seçtiği firmanın geçmişi aldığı tavsiyeler kurumsal kimliğini öğrenmek gerekir.Devletin yetkili kurumları tarafından verilen resmi belgelere sahip olması tabi ki en büyük garantidir.Bunlar marka tescil ve unvan patent belgesi karayolları K-3 taşımacılık belgesi ve şirket resmi faturasını dikkate alması gerekmektedir. Müşterilerimiz arzu ederse şirket merkezinde yetkililer ile görüşerek firmanın kurumsal kimliğini bizzat yerinde inceleyebilirler.

Saygıdeğer müşterilerimiz günün her saati 7/24 çağrı merkezimiz ile iletişime geçerek öneri talep ve görüşlerini bildirip hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirler.

Evden Eve Nakliyat Firmaları olarak alanında uzman ekiple seneler boyunca profesyonel ve kurumsal hizmet vermeye devam ediyoruz. gerek çalışan personelimiz gerek ambalaj malzememiz olsun taşıma detaylarına ciddi önem vermekteyiz dediğimiz gibi bizler için müşteri memnuniyeti her zaman için çok önemli sırada yer almaktadır. Sizlerin güvenli ve sigortalı taşınması bizler için çok önemlidir.  Tuzcuoğlu Nakliyat A.Ş. taşınması haricinde depolama hizmetimiz de mevcuttur. Depolama sistemimiz 7 gün 24 saat boyunca kameralar ile izlenmekte ve depo amirlerimizin izni ile müşterilerimiz dilediği zaman eşyalarını gelip görebilirler.

Taşınma boyunca yapılan sigorta ve ekstra depoda muhafaza edildiği süre boyunca kalacak eşyaların sigortalı bir şekilde kalması da dahildir.  Yapılan depolama hizmeti sonucunda müşterilerimize sigorta poliçesi bizzat elden teslim edilir. Eşyaları teslim aldığında eşyanın başına herhangi zarar geldiyse bunu sigorta şirketi tarafından karşılamaktayız.

Sizler 7 gün 24 saat güvenle taşının diye bizler sizlere güvenilir ve profesyonel taşıma hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Kalitemizin farkı tuzcuoğlu nakliyat. Kaynakça: https://www.hnevdenevenakliyat.com/

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu