Hollanda ve Türkiye Karşılaşması

Ev sahibi Hollanda karşılaştığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyetlik aldı. 10 puan ile 2. sırada yer alan Hollanda kazandığı taktirde liderliğe yükselecek.

Konuk takım Millilerimiz karşılaştığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet 2 de beraberlik aldı. Mağlubiyetliği bulunmayan Millilerimiz zor bir sınava çıkacak. Kazanmaktan başka çaresi olmayan her iki takımda kontrollü ama buldukları her pozisyonu değerlendirecektir.

İç saha da Hollanda hiç mağlubiyetliği bulunmamakta. Kendi sahalarında oldukça güçlü bir duruş sergiliyorlar. Millilerimiz ise her zaman güçlü rakip karşısında daha temkinli ve şaşırtan oyunlar sergilemiştir.

2014 den bu zamana Hollanda ile Türkiye 5 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalardan Türkiye 2 galibiyet alırken ev sahibi Hollanda 2 galibiyetlikle karşılık verdi. 1 maçları da berabere sonuçlandı. Berbaerliği kendi sahasında alan Hollanda bu seneki Millilerimizden korktuğu açıkça ortada.

5 karşılaşmanın tamamında ilk yarı golü var. 2 karşılaşmaları karşılıklı gol olarak sonuçlanmış. 2 karşılaşmaları da üst olarak görünmekte.

Millilerimize bu zorlu sınavda başarılar diliyoruz.

Sporman

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu