Site icon Haber Faktör

Biotrend Enerji, Serenti Enerji Tesisiyle Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor.

biotrend-enerji-serenti-enerji-tesisiyle-yatirimlarina-hiz-kesmeden-devam-ediyor.jpg

Biotrend Enerji’nin alt iştiraki Serenti Enerji, Giresun tesisinde çevreye duyarlı iyileştirme çalışmalarında önemli bir yol kat etti.

 

Biotrend Enerji, 11 ilde yer alan faaliyette ve yapılmakta olan yatırımlarıyla toplam 18 farklı tesiste, Türkiye genelinde faaliyet gösteriyor. Çevreye ve insana saygılı çalışmalarıyla enerji sektörünün lider oyuncularından biri olan Biotrend Enerji, Serenti Enerji Giresun Katı Atık Bertaraf Tesisinde önemli yatırımlar gerçekleştirerek, iyileştirme çalışmalarında gözle görülür farklar ortaya koydu.

 

Biotrend Enerji Genel Müdür Yardımcısı Bahri Okhan “Saatte 25 ton evsel atığı organik ve inorganik olarak ayrıştıracak sistem kurduk”

Sürdürülebilir, verimli ve sıfır atık politikası doğrultusunda yapılan her türlü işlemde mutlak kamu yararı gözeterek ilerlediklerine işaret eden Okhan, “İştirakimiz Serenti Enerji Giresun Katı Atık Bertaraf Tesisinde yaptığı yatırımlarla bu konulardaki hassasiyetimizin altını çizmiş oldu. Tesis girişi, güvenlik, kantar, tekerlek yıkama, ayrıştırma tesisi, dengeleme havuzu ve arıtma tesisinde yapılan iyileştirme çalışmaları kısa bir sürede tamamlandı.” şeklinde konuştu. 

 

Serenti Enerji Giresun Katı Atık Bertaraf Tesisinde Yapılan İyileştirmeler

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın
Exit mobile version