Sosyolog Özdemir: Sabiha Gökçen’de israillilere torpil yapılarak yolcular yerinden edildi

Sosyolog İsmail Mansur Özdemir, Uluslararası Sabihe Gökçen Havalimanı’nda bulunduğu sırada, haksız bir şekilde yolcu salonunun “siyonist işgalciler” için boşaltıldığını belirtti.

Özdemir, konuya dair sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, 

”Sabiha Gökçen Uluslararası havalimanında çok enteresan bir uygulama ile karşılaştım. Oturduğumuz çıkış kapısı personel tarafından boşaltıldı. İlk defa gördüğüm bu uygulamaya itiraz ettim, gerekçesini ve yasal izahını sordum.

Muhatap personel kaba bir üslûp ile israil yolcuları için boşaltıldığını ifade etti. Bu uygulamanın uluslararası hiçbir havalimanında olmadığını ve kabûl edilemez olduğunu ifade ettim. Dünya’da hiçbir ülke vatandaşı böyle bir imtiyaz alamaz.

Pandemi şartlarında diğer herkes üst üste iken böyle bir imtiyaz ve kaba bir üslûp ile herkesi zorla çıkartarak yapılamaz, yapılmamalı.Bunun için varsa bir güvenlik hassasiyeti kullanılmayan bir kapı kullanılır. Ben ülkemde bu tavrı kabûl etmiyorum…

Bu durumun milletimizin gözüne soka soka, yaşlı insanlarımızı oturdukları yerden kaldırıp ayakta bekletme, izah isteyenleri polisimiz ile tehdit etmeyi, Sabiha Gökçen Uluslararası havalimanı yönetiminin bir zaafiyeti ve süreç yönetememesi olarak algılıyorum ve kabûl etmiyorum.

Bu konuyu millî bir sorumluluk algılıyorum. Milletimize reva görülen bu tavrı kabûl etmiyorum. İlgili personelin bu çirkin ve milletimi örseleyen tutumu dolayısıyla takipçisi olacağım.” ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu