Yu-Gi-Oh! 2024 Dünya Şampiyonası ABD’de Yapılacak

Dünyanın en iyi Düellocuları 7-8 Eylül’de Seattle’da buluşuyor

Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), Yu-Gi-Oh! World Championship’in (Yu-Gi-Oh! Dünya Şampiyonası) 2016’dan bu yana ilk kez ABD’ye geleceğini duyurdu.

Şampiyona, iki gün sürecek nefes kesen Düellolar için dünyanın dört bir yanından yarışmacıları 7-8 Eylül tarihlerinde Seattle, Washington’da karşı karşıya getirecek.

Yu-Gi-Oh! Dünya Şampiyonası (WCS) 2024, ilk kez dört kategoride ayrı turnuvalara ev sahipliği yapacak. Bunlar arasında Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG) ve Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL turnuvalarının yanı sıra Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS için iki farklı turnuva formatı yer alıyor. Y

u-Gi-Oh DUEL LINKS formatlarından biri, önceki WCS etkinliklerinde de olduğu gibi SPEED DUEL formatı olacak. Diğer Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS turnuvası ise Eylül 2023’te oyuna tanıtılan yeni oyun modu olan RUSH DUEL’ı temel alacak.

KONAMI ayrıca Amerika, Avrupa ve Okyanusya’daki TCG kategorisi için Dünya Şampiyonası Elemeleri (WCQ) turnuvalarının ayrıntılarını da doğruladı. Bu turnuvalarda, kendi kıtalarındaki en iyi Düellocular Yu-Gi-Oh! WCS 2024’e katılmak için mücadele edecek ve Yu-Gi-Oh! TCG Dünya Şampiyonu olabilmek için yarışacaklar.

Planlanan WCQ tarihleri ve yerleri şöyle:

  • Orta Amerika WCQ:       21-23 Haziran (Mexico City, Meksika)
  • Okyanusya WCQ:          28-30 Haziran (Auckland, Yeni Zelanda)
  • Güney Amerika WCQ    28-30 Haziran (Lima, Peru)
  • Kuzey Amerika WCQ:    19-21 Temmuz (Austin, Texas – ABD)
  • Avrupa WCQ:                 26-28 Temmuz (Berlin, Almanya)

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu