“Vestel Yetkili Online Bayi” süreci başlıyor

Vestel, yetkili bayileri ile online alışveriş deneyimini zenginleştiriyor

 

Türkiye’de perakende alanına getirdiği yeniliklerle sektörün gelişimine öncülük eden Vestel, online alışverişe de yeni bir bakış açısı getiriyor. Vestel’in müşteri deneyimi odaklı stratejisinin bir sonucu olan Yetkili Online Bayi projesi ile kurumsal marka kimliği ve kalite standartlarına uygun koşulları sağlayan ve fiziki noktalarda deneyimli olan Vestel bayileri Vestel Yetkili Online Bayi olarak pazaryerlerinde de hizmet veriyorlar.

 

Fiziki mağazalardaki gücünü online varlığına yansıtarak, ortak bir vizyonla üstün hizmet ve müşteri deneyimi sunmayı amaçlayan Vestel, Yetkili Online Bayi projesi ile sektöründe rakiplerinden farklılaşıyor. Entegre perakende anlayışı ile bayilerini online satış kanallarında da satış yapma konusunda destekleyen Vestel, tüketiciye en iyi hizmeti tüketicinin tercih ettiği tüm kanallarda sunmayı amaçlıyor. Bu yeni uygulama ile Vestel, kendi Online Kurumsal Mağazaları’na ek olarak, Vestel Yetkili Online Bayileri aracılığı ile, müşteri deneyimini artırma hedefiyle belirlenen, objektif, kalite temelli kriterlere uyan tüm pazaryerlerinde tüketicileri ile buluşuyor. Bugün itibari ile kriterlere uyan 5 büyük pazar yerinde (Amazon, Gittigidiyor, Hepsiburada, N11, Trendyol) hizmet veren yetkili online bayiler, farklı pazar yerlerinin de kriterleri gerçekleştirmesi durumunda bu pazar yerlerinde de hizmet verebilecekler.

 

Vestel, vestel.com.tr ve pazaryerlerindeki kurumsal mağazalarda müşterilerine 24 saatte teslimat sunarak, zenginleştirdiği deneyim odaklı yaklaşımı geliştirmeye devam ediyor. E-ticaret’e getirilen yeni yaklaşım ve hizmetleriyle Vestel, bayileri ile birlikte büyümeye devam ediyor. Yetkili online bayi unvanını alan bayiler, online kanallarda tüketiciler için mükemmel deneyim, güvenli alışveriş ve ayrıcalıklı hizmetler sunuyor. Kurulum gerektiren ürünlerde, e-randevu hizmetiyle tüketiciye uygun olan gün ve saat diliminde teslim ve kurulum randevusu hizmeti veren Vestel Yetkili Online Bayiler, 2 yıl garanti süresine ek 1 yıl daha garanti kapsamı, ücretsiz montaj gibi ayrıcalıklar da sunuyor.

 

Entegre perakendecilik yapısı altında bayileri ile büyüyen Vestel, tüm kanallar içinde önemi her gün artan e-ticaret alanında bayilerine de gelişme ve büyüme desteği veriyor.  Müşteri memnuniyetini merkeze koyarak, geleneksel kanal gücünü online varlığına da yansıtan Vestel, bu proje ile müşteri deneyimini ve marka değerini artırmaya devam ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu