Vekaleten kurbanlık bağışı

Vekalet bir insanın başka bir insana dini bazı durumlar ve şartlar gereği kendi adına verdiği yetkidir. Vekalet bazen sınırlı bazı durumlarda ise sınırsız yetkiye sahip olmak manasına gelmektedir. Umumi vekalet verdiğiniz kişiler sizler adınıza birçok işlemler yapabilir.  İslamiyet içerisinde de vekalet işlemi sıklıkla kullanılan gerçekleştirmenizi sağlayan bir yoldur.  Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak vekaletlerinizi online yollardan veya internet üzerinden yazılı ve sözlü olarak almanız mümkündür. Vekaleten kurbanlık bağışı organizasyonumuzda vekaletleriniz derneğimiz tarafından alınmakta.   Vekaleten kurbanlık bağışı projemiz için vekaletlerinizi bizlere bizzat kendiniz bizlere veya başka bir dernek üzerinden tarafımıza iletmeniz mümkündür. 

Burada tek önemli mesele vekalet verdiğiniz diğer derneklerin güvenilir olmasıdır.  Bunun yanı sıra vekalet işlemleri Kurban Bayramı için kesilen kurbanlarda, Adak, vacip, şükür ve akika kurbanları kesimi için de geçerlidir.  Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak kurban bağışlarınız verilen vekaletler çalışanlarımız tarafından alınmaktadır. Yazılı vekaletinizi bizlere banka yoluyla gönderilen ücretlerin altında da verebilirsiniz. Bu işlemlerde herhangi bir dini sakınca bulunmamaktadır.   Vekalet işlemleri gerçekleştikten sonra kurban kesim işlerinizde gerçekleşmektedir.  Vekaleten kurbanlık bağışı projemizde çalışanlarımız vekaletlerinizi özenle alır ve kurbanlarınızı titizlikle keserler.  Bunun yanı sıra kurban kesimleri hakkında aklınızda bir soru işareti kalmaması için kurban kesimleri anında çekilen video kayıtları tarafınıza online ve internet üzerinden video olarak iletilmektedir. 

Kurban bağışı alan kurumlar

Türkiye’de yüzlerce kurbanlık bağış alan kurum vardır. Kurban bağışı alan kurumlariçin kurum ve dernekler kurban bağışı organizasyonlarına devam etmektedir. Bu kurumların güvenilirliği neredeyse teyit edilmiştir. Kurban bağışı alan kurumlar arasında en kapsamlı olanlarından biri LÖSEV’dır. Lösemili Çocuklar Vakfı olarak kurban bağışlarınızı ve vekaletlerinizi dini gerekliliklere göre alan bir kurumdur. Bunun dışında Darülaceze de kurban bağışı organizasyonlarına devam etmektedir. Yurtiçi ve yurtdışı kurban bağışlarına hız kesmeden devam eden bir kurum olmasıyla bilinir. Darüşşafaka da kurban bağışı ve vekaletlerini alan bir kurumdur. TSK Mehmetçik Vakfı da devlet eliyle bağış alan ve kurban kesen bir kurumdur. Temelde kurumun birçok hayır ve organizasyonu vardır fakat en bilineni dönemsel olarak düzenledikleri kurban bağışı faaliyetleridir. Mehmetçik vakfına da kurban bağışı yapmanız mümkündür.  Türk Kızılay’ı senelerdir bu işlemleri çalışanları ve gönüllüleri tarafından titizlikle yürütmektedir. Türk Kızılay’ı sayesinde de güvenilir bir şekilde kurban bağışı işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yurtiçi ve Yurtdışı ihtiyaç bölgelerine büyük çaplı bir hizmet sunmaktadır. Türk Hava Kurumu da bağış kabul eden yerlerden birisidir. Özellikle devlet destekli olması da daha geniş yardım organizasyonları düzenlemelerini sağlıyor. Tüm yardım organizasyonları gibi kurban organizasyonlarını da yurtiçi ve dışı birçok yer için düzenliyorlar. Kurban bağışı alan kurumlar 2021 yılı için bu şekilde sıralanabilir.

Afrika kurbanlık bağış 2021 fiyatları

 Yaklaşık 1 milyar insan bu koca kıtada bugün modern hayatın getirdiği şartlar ve imkânlarla yaşasa da Dünyanın her yerinde olduğu gibi Afrika’nın istisnaları da yok değil. Bilim insanlarının bir bölümü burada bulunan yüz binlerce yıl öncesine ait kalıntıları yorumlayarak, Afrika’nın insanlığın Dünya üzerinde ilk ortaya çıktığı yer addediyor. Dünyadaki en 3 Müslümandan biri Afrika’da yaşamaktadır. İslam’ın ilk yıllarından itibaren Müslümanlara kucak açan Afrika bugün hak ettiği ilgiyi göremediği gibi bu kıtanın sakinleri olan Müslümanlar da adeta İslam dünyasından dışlanmış gibi. Bu yüzden bölgeye sahip çıkılmıyor ve sömürüler devam ediyor. Sömürge yönetimleri ve misyonerler tarihin en büyük iş birliklerinden birini yaparak Afrika’nın en ücra köşelerine kadar el sürmeyi başardılar.

Biz Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak Afrika kurbanlık bağış 2021 fiyatlarını minimum seviyede tutarak bağışlarınızı bölgeye yoğunlaştırmak amacındayız.  Bunu yaparken ana hedefimiz Afrika gibi yıllardır zulüm ve birçok farklı soruna maruz kalmış toprak halklarının yanı Müslüman kardeşlerimizin refahını sağlayabilmektedir.  Afrika kurbanlık bağış 2021 fiyatları 750 Türk Lirası olarak Yedi Başak İnsani Yardım Derneği tarafından belirlenmiştir.  Afrika kurbanlık bağış 2021 fiyatlarını bizlere ulaştırarak bölge kurbanlık bağışı yapmanız mümkün.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu