UEFA Avrupa Ligi Lyon ile Sparta Prague

Bu akşam başlayacak olan UEFA Avrupa Ligi A grubun da Lyon kendi sahasında Sprta Prague ‘ı ağırlayacak.

İki rakip 2005 den bu zamana kadar 5 kez karşı karşıya geldi. Lyon kendi sahasında Sparta Prague ‘ye hiç yenilmedi.

Lyon karşılaştığı 3 maçta da galip gelmeyi başardı. 9 puan ile liderlik koltuğunda. 3 maçta 9 gol attı ve 3 golde kendi kalesinde gördü.

Sparta Prague ise 3 karşılaşma da 1 galibiyetlik 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyetlik alarak 4 puan ile 2. sırada. 3 maçta toplam 4 gol atan Sparta Prague 4 gol de kendi kalesinde gördü.

İki rakip karşılaştığı 5 maçın 3 karşılaşmasında ilk yarı gol bulunmakta. 4 maçta karşılıklı gol bulunuyor. 4 maç 2,5 üst olarak sonuçlanmış.

Fransa 1. Lig de oynayan Lyon 19 puan ile 6. Ligde son 5 maçına bakacak olursak 2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 de mağlubiyetlikleri var.

Çek 1. Lig de oynayan Sparta Prague ise 30 puan ile 4. sırada Ligde son 5 maçına bakacak olursak 4 galibiyet ve 1 de beraberlikleri bulunmakda. Lig sıralamasında 4. olsada lider ile arasında 3 puan fark var. kendisini takip eden rakibinden 7 puan önde.

Sparta Prague ligde konum olarak gayet rahat bir durumda. Kontrollü ve baskılı oynayacaklarını tahmin ediyorum ve bu oyun karşısında da gol atabileceklerini düşünüyorm.

Lyon baskılı ve hızlı ataklar ile gol bulacağını ve hatta maçı kazanacaklarını hem oynamış oldukları oyun ile hemde hızlı çıkışlarından dolayı maçı kaybetmeyeceklerini düşünüyorum.

Sonuç olarak maç sonu 1 maç sonu 2,5 üst ve karşılıklı gol var en güzel seçenekler olarak karşımıza çıkıyor.

Karşılaşma 04.11.2021 saat 20:45 de başlayacak.

Keyifli seyirler.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu