Transfer planları geliştiriyoruz

Hepimiz sahalarımızda çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Fenerbahçe’de geçirdiği 8 yılda 3 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası, 2 Süper Kupa, 2 gol kralı Alex De Sousa kazanarak sarı-lacivertli taraftarların sevgilisi oldu. Brezilyalı futbolcu, antrenmanlarına devam etmek için 2015 yılında futbol kariyerine nokta koydu.

Fenerbahçe efsanesi Alex de Sousa, teknik direktörlük kariyerine Sao Paulo’nun altyapısında devam ediyor, şu anda Sao Paulo’nun B takımının başlangıcında, antrenörlük kariyerini bir üst seviyeye taşıyor. 18-2019 sezonu için Ankara Spor’a transfer oldu. 2019-2020 sezonunda Başkent temsilcisiyle küme düşen Atakan, hemen Çin Süper Ligi’ne yükselerek Ankara Guju’ya transfer oldu. Atakan, 2020-2021 sezonunda bu kez Ankara Guju ile küme düştü, ancak tekrar Çin Süper Ligi’ne transfer oldu.

Geçen sezonu Çin Süper Ligi’nde Göztepe ile geçiren Atakan, bu kez İzmir’de aynı kaderi paylaşıyor. Atakan Ankaragücü’nden kiralık olduğu için kulübüne renderbet geri döndü. Öte yandan Ankara Guju bir kez daha Çin Süper Ligi’ne yükseldi ve Atakan bir kez daha devler arenasında yer aldı. Takım üst üste üçüncü kez küme düştükten sonra Atakan, Çin Süper Ligi’nde kaldı. Göztepe’de 24 maçta forma giyen Atakan Çankaya, toplam 1577 dakika oynayarak takımın en çok forma giyen oyuncularından biri oldu.

“İlk” heyecanı

Doğukan Sinik, teknik direktör Stefan Kuntz’un belirlediği kısa listede kırmızı beyazlı tek oyuncu olarak taraftarları gururlandırıyor. Doğukan Sinik Faroe Adaları yarışmasında ilk 11’de yer alacak, A milli takımımız UEFA Uluslar Ligi grup aşamasının ilk maçında 4 Haziran Cumartesi günü İstanbul’da oynayacak ve Türkiye’nin ilk resmi maçında forma giyecek. kariyerinde yeni Ay yıldız ceketi giyiyor.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu