Toplam 12 ülke bölge var, her oyunda 3 ülke bölge var

Toplam 12 ülke/bölge var, her oyunda 3 ülke/bölge var ve dört takım katılacak. 21 Eylül – Avustralya’nın Sidney kentinde düzenlenecek 2022 FIBA ​​​​Kadınlar Oyunları’na katılmaya hak kazanacaklar. 1 Ekim Basketbol Dünya Kupası.

2022 FIBA ​​Kadınlar Basketbol Dünya Kupası’nın ev sahibi Avustralya ve Tokyo Olimpiyat şampiyonu Amerika Birleşik Devletleri elemelere katılacak ve yalnızca Sidney huhubet etkinliğine otomatik olarak katılma hakkına sahip olacak.

2022 FIBA ​​Kadınlar Dünya Kupası elemeleri için kura çekimi 23 Kasım’da İsviçre’nin Cenevre kentinde yapılacak. Çekiliş, FIBA’nın YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Çinli tenisçi Peng’i destekleyin, Serena Williams’tan haber alamadı

Amerikalı tenisçi Serena Williams, Çinli meslektaşı Peng Shuai’ye sessiz kalmanın imkansız olduğunu huhubet giriş söyledi ve sosyal medyada Çin’in eski başbakan yardımcısı Zhang Gaoli tarafından cinsel tacize uğradığını paylaştığı için kendisinden haber alınamadı.

Dünyanın bir numarası Novak Djokovic ve Japon tenisçi Naomi Osaka’nın ardından kariyerinde 23 Grand Slam şampiyonluğu kazanan Serena Williams da Çinli meslektaşlarına destek verdi.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu