Şekerbank’tan nakit akışını kolaylaştıran “Şeker POS Kredisi”

Şekerbank, KOBİ, işletme, tarım, ticari ve kurumsal segmentte yer alan müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını hızla karşılayacak alternatif bir finansman ürünü daha sunuyor. Şekerbank, yeni ürünü Şeker POS Kredisi ile banka POS'unu kullanan ve blokeli çalışan müşterilerine ilave teminat göstermeden POS alacaklarını nakde dönüştürme imkânı sağlıyor.  

 

Transformasyon Programı kapsamında alternatif kredi ürünleri oluşturulması konusunda çalışmalar yürüten Şekerbank, Şeker POS Kredisi’yle KOBİ, işletme, tarım, ticari ve kurumsal segmentte yer alan müşterilerinin acil finansman ihtiyaçlarını karşılıyor. Üye iş yerleri blokede bekleyen POS alacakları kadar nakit kredi kullanabiliyor. Banka, Şeker POS Kredisi ürünüyle ilave teminat gösterilmesine gerek kalmadan POS alacaklarının nakde dönüştürülebilmesini sağlarken, üye işyeri cirosu arttıkça kredi limitinin artırılmasına da imkân tanıyor. 

 

Tuğbay Kumoğlu: “Müşterilerimizin finansman ihtiyaçlarını daha hızlı karşılıyoruz”

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, Şeker POS Kredisi ile ilgili olarak şunları söyledi, “Müşterilerimize yeni bir teminat yapısı oluşturarak alternatif kredi ürünü sağlıyoruz. POS üye iş yerlerimizin finansman ihtiyaçlarını daha hızlı karşılarken, cirolarını yükselterek kredi limitlerini artırmalarına da fırsat sunuyoruz. Müşterilerimizin hayatını ve nakit akışını kolaylaştırmak için yeni çözümler üretmeye devam edeceğiz.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu