Sayıda genç sporcu katıldı

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından burada konuşan Kasapoğlu, “Ramazan ayında çok güzel bir Urfa programımız var ve siz değerli ziyaretçimizsiniz. Ramazan’ın bereketi olsun, siz değerli ziyaretçimizin coşkusu ve samimiyeti ile bizleri selamlıyoruz. bir yandan Karaköprü’de çok güzel bir yüzme havuzu açarken, diğer yandan bölgemiz ve metropolümüz için yeni işgücü harcamaları planladık, gençlik ve spor alanındaki yeni projeleri görüştük, görüştük. Şanlıurfa yurdumuzun en güzel örneklerinden bazılarında öğrenci arkadaşlarımızla birlikte sahur ve iftar programlarına katıldık.Bugün bakanlığınıza imzamızı atacağız Birlikte karar verdiğimiz çalışmaları Şanlıurfa’mıza kazandıracak. Ortak düşünce ve istişare ile birlikte düşünüp planladığımız o gün Şanlıurfa’mıza, tüm ilçelerimize, beldelerimize, mahallelerimize ve gençlerimize hayırlı olsun.”

“Bu topraklara tüm kalbimizle ve tüm çocuklarımızla inanıyoruz”

Kasapolu, Türk gençlerinin cesur, çalışkan, küresel meseleleri anlayan ve dünyaya adil bakan örnek gençler olduğunu söyledi. Veririz. El ele, bugün olduğu gibi, rekorbet onlara en iyi şansı vermek, kendilerini en güçlü şekilde geliştirmek, sporda güçlü olmak için durmadan yürüyoruz. Bakanlığımız gençlerin evi ve evidir. ‘Gençler istiyor biz yaparız’ diyoruz. ‘Gençler neredeyse biz de oradayız’ dedik.

“Takım olarak bir taahhütte bulunursak başkanın başkanlığında sonuna kadar tutacağız”

Türkiye’nin dört bir yanında sanat eserleri bulunduğunu vurgulayan Casa Poğlu, “Ülkemizin kuzeyi ile güneyi arasında fark yok ve ülkemizin her köşesi gençlik merkezleri, yurtlar, gençlik ofisleri, rezervasyon kafeler, muhteşem güzellikler ile dolu. stadyumlar, Yüzme havuzları, spor salonları ve kortlar Topluma dayalı tüm tesislerimiz sayesinde voleybol, basketbol, ​​tenis, kayak tesisleri ve kış sporları sizler için var Çok şükür her bölgede, her şehirde, her toplulukta varız Var gücümüzle bu vizyonu sürdürmek.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu